Galaxy Y gt-s5360

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Y gt-s5360
Beyler galaxy y sahıbiyim android 2.3.5 sürümüne sahibiyim ama internetten video izleyemiyorum flash playerı nasıl kurabilirim?

panda123

Üye
Kardes teli ne zaman aldın onu sölesene bi bende bu telefon var 2.3.6 al var bende mp4 videoları desteklio nette

tekila123

tekila123

Üye
panda123 kardeş sen 2.3.6 yı kies üzerinden mi güncelledin yoksa aldığında varmıydı merak ettimde ?? bende de deepblueyey'in telinden var ve flash player i yükledim tabi marketten değil :)) markette ki olmuyor nedense başka yerlerden buldum indirdim ve kurdum

61semih

61semih

Üye
aldıgın cıhaz ın gpu su normal şartlarda flash player desteklemıyor,ondan ızlıyemıyorsun
cıhazını root edıp flash player ı yukleyıp root explorer yardımıyla android/data/data/flashplayer klasorunun ıcındekı db klasorune flash player ın db dosyalarını atarsan oyle calıstırma ımkanın olabılır.
youtube,face vb sıtelerden zaten ızlersın onlardan bahsetmıyorsun heralde

lolaman

lolaman

Üye
Beyler bende de galaxy y var ben bu telefonu usb ile baglıyorum bilgisayara kies e dahil hiçbirşey çıkmıyor usb belleği bagla diyorum telefondan sonra başarısız diyor android işareti turuncu oluyor ama yinede pcden telefona bişey atabiliyorum bu nasıl oluyor anlamadım ama...

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
panda123 kardeş sen 2.3.6 yı kies üzerinden mi güncelledin yoksa aldığında varmıydı merak ettimde ?? bende de deepblueyey'in telinden var ve flash player i yükledim tabi marketten değil :)) markette ki olmuyor nedense başka yerlerden buldum indirdim ve kurdum

kardes nsil kurdugunu ve flashın linkini atabilirmisin

4GENT

4GENT

Üye
ya kardes ben aldımda böyleydi tekila123 ama biliosunki sürüm yükseltme var ben sana şu kadar söyleyeyim bu telefon s2 ace htc gibi telefonlarla tek farkı kamera ve ekran boyutu var ben bunları gördüm yani

----------Eklendi @ 15:00:28 ---------- Yazıldı @ 15:00:07 ----------

bu arada panda123 benim

alperen1995

Üye
galaxy y root atamıyorum sd kartı gormuyo ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz.

Takipçi Satın Al

Üst Alt