galaxy wonder wifi sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

ersencelal

Üye
    Konu Sahibi
galaxy wonder wifi sorunu
Telefonumda wifi ye bağlanıp siteye giriyorum rada bağlantı kopuyor.üstelik modemin dibindeyken.bunu dahq önce yaşayan veya cozebilek var mi ?

megasrobo

Üye
sa beyler biri yardımcı olursa çok sevinirim bende kore malı samsung galaxy s 2 var wifi ye tıklıyorum ok diye bi yazı çıkıyo sonra gidiyo bi anlamadım.Bana yardımcı olurmusunuz

kilicaslan17

Üye
konuyu acan arkadasim ayni sorun bendede var

brhnkgz

Üye
arkadslar samsung chat 527 vı fı hata verıyor neden olabılır

ersencelal

Üye
    Konu Sahibi
Çözüm yok heralde buna :-(

ledayi2000

ledayi2000

Üye
arkadaşlar bunun sorunu var master kod ile düzeliyor ben bi ara yaptım ama şimdi hatılamıyorum ve bulamadım

- - - Eklendi - - -

buldum sonunda arkadaşlar wonder da çalışan kodlar wifi driver geri yükler
*#232339# (WLAN Test Mode) * # 232 339 # (WLAN Test Mode)
*#526# (WLAN Engineering Mode) * # 526 # (WLAN Engineering Mode)
*#528# (WLAN Engineering Mode) * # 528 # (WLAN Engineering Mode)
isterseniz diğer mühendislik kodlarınıda verebilirim arkadaşlar

bensukru

Üye
Telefonumda wifi ye bağlanıp siteye giriyorum rada bağlantı kopuyor.üstelik modemin dibindeyken.bunu dahq önce yaşayan veya cozebilek var mi ?

Arkadasm ayni sorun bende de var. bi cozum bulan yokmu

- - - Eklendi - - -

ha bu arada ledayi2000 arkadasin yazdigi test mode yazan kod u yazdm ingilizce biseyler yazdi ok dedi ve 25 dakika nette dolastim ve hic kopma olmadi bakalim koparsa egeryazarim buraya. arkadasa tesekkurler.

bensukru

Üye
hala kopmalar devam ediyor :(

15097

15097

Üye
Garantisi varsa garantiye vermenizi öneririm.

bensukru

Üye
olmadi oyle yapacagiz. bursada samsung bayii varmi acaba. ayrica arkadasim bir sorum olacak faturasi herseyi var telefonun arka kisminda made in china by samsung yaziyr cin mali falan degil sanirim ssmsun icin cinde uretilmistir demek istiyor dogrumudur.

15097

15097

Üye
olmadi oyle yapacagiz. bursada samsung bayii varmi acaba. ayrica arkadasim bir sorum olacak faturasi herseyi var telefonun arka kisminda made in china by samsung yaziyr cin mali falan degil sanirim ssmsun icin cinde uretilmistir demek istiyor dogrumudur.
Samsung tarafından Çin'de üretilmiştir :ok2:

ledayi2000

ledayi2000

Üye
kardeş belkide internetinde sorun vardır bende de aynı kopmalar oldu modem arayüze girdim isim değiştirdim sorunum halloldu ama kopmalar şuan genel internette sorun var iç anadoluda ondan oluyor

15097

15097

Üye
Belki de wireless'ın şifreleme türünün değişmesi gerekiyor olabilir :hmmm

Baltak

Üye
arkadaşlar bunun sorunu var master kod ile düzeliyor ben bi ara yaptım ama şimdi hatılamıyorum ve bulamadım

- - - Eklendi - - -

buldum sonunda arkadaşlar wonder da çalışan kodlar wifi driver geri yükler
*#232339# (WLAN Test Mode) * # 232 339 # (WLAN Test Mode)
*#526# (WLAN Engineering Mode) * # 526 # (WLAN Engineering Mode)
*#528# (WLAN Engineering Mode) * # 528 # (WLAN Engineering Mode)
isterseniz diğer mühendislik kodlarınıda verebilirim arkadaşlar

beklemen hata kodlari bian önce versen cok sevinirim..;)

tamerarslan

tamerarslan

Üye
arkadaşlar sorun bendede vardı araştırıp buldum çözümü tabi sorun aynı yerdenmi kaynaklanıyor bilmiyorum adfree programı kullanıyordum sorun ondanmış kaldırdım düzeldi bu arada siz başka programda kullanıyor olabilirsiniz o yüzden olabilir reklam engelleyici başka bi programdanda kaynaklabilir. biraz karışık anlattım ama idare edin gece uykusuzluğu:-)

makdemir13

Üye
modeminizin wifi(güvenlik-kanal-band) ayarlarının yenıden yapılandırılması veya modemınızı yazılımının guncellenmesı gerekıyor olabılır.. 11818-11820 yı aradıgınızda gerektıgınde uzak baglantı yapıp gereklı analız, işlemler ve cozum ıcın yardımcı oluyorlar

varincahmet

Üye
tek problem modem güvenlik tipi teknodevi.com adresinde detaylı bilgi alabilirsin yada 11820 yi ara yardımcı olsunlar

kturan24

Üye
bu tip problemleri bende yaşıyordum 11820 numarasını ardım probleme çözüm sağladılar.

Üst Alt