Galaxy Wonder vs. Galaxy ace plus...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Wonder vs. Galaxy ace plus...
Galaxy Wonder ikinci el 550 tl

Galaxy ace plus 500 tl

bir tane ace plus buldum 15 günlük elime alıp inceledim tertemiz garantisi 'samsung service' beni düşündürende bu garantisi sorun olur mu ve sizce hangisinin ikinci elini almalıyım...? yorumlarınız çok değerli şimdiden teşekkürler...

400 mhz e 50 - 70 arası bir ücret ödemeye değer mi ki ?
sence değmezmi daha hızlı daha şık ve en azından biraz daha az kullanılıyor ace herkesin elinde var nerdeyse tam bir iphone çakması 400 mhz dediğin çok farkeder androidde bugün bir 603 ile c6-01 arasında bile çok fark var 603 hiç kasmaz nerdeyse ama c6-01 kasar çok yüklendiğin zaman ama bu androidde daha çok hissedilir çok oyun var çünkü çok uygulama var yükleyemediğinde keşke 50 tl'ye kıyıp wonder alsaydım dersin.

Tepkiler: alaStar

doctorrr

Üye
wonder al kardeşim her türlü gideri var ace i n'apıcan hem aralarında 50 varmış wonder tüm isteklerini karşıılar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Sadece 400 mhz değil.ekran çözünürlüğü de var.ace plus ekranı çok kötü

kesinlikle kalite farkı çok aceyi sevemedim o yüzden ekranı bir garip ama wonder çok canlı duruyor

evet aslında haklısınız ama ace plus ı gördüm inceledim alacağım telefonu fakat wonder i internet üzerinden alıcam onun için birde ace plus sıfır gibi cihaz

- - - Eklendi - - -

wonder al kardeşim her türlü gideri var ace i n'apıcan hem aralarında 50 varmış wonder tüm isteklerini karşıılar

dediğim gibi wonder alırsam internet üzerinden 2. el alıcam elime alıp incelemediğim için ace e karar vermiştim aslında

bu pahalı bi cihaz değil mi ?

doctorrr

Üye
aslında xperia neo v yede bakmanı öneririm evet aslında oyunlarda pek sıkıntı çekmiyorsun ayrıca jelly bean güncellemesini de alacak

15097

Üye
wonder

Alcatel ot-995 e bakmanı öneririm sıfırı 599 tl teknosada ekranıda 4.3 ben kullanıyorum ve hiç donma olmadı öneririm.

sitelerde öyle gösterdiğine bakma her video yu izliyorum film falan var yani

internette izliyorum zaten başka nerde izliyiceksin hemde zaten istesen indirebilirsin yani sorun olmaz.

tartışmaya gerek yok kesinlikle wonder illaki ace serisinden olsun istersen ace 2 var o hepsinden kat kat daha iyi :

kıyaslaması :

bu sitede de wonder daha iyi ace plus alırsan başını taşlara vurursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...