alaStar
Üye
-
Konu Sahibi
-
wonder
sence değmezmi daha hızlı daha şık ve en azından biraz daha az kullanılıyor ace herkesin elinde var nerdeyse tam bir iphone çakması 400 mhz dediğin çok farkeder androidde bugün bir 603 ile c6-01 arasında bile çok fark var 603 hiç kasmaz nerdeyse ama c6-01 kasar çok yüklendiğin zaman ama bu androidde daha çok hissedilir çok oyun var çünkü çok uygulama var yükleyemediğinde keşke 50 tl'ye kıyıp wonder alsaydım dersin.400 mhz e 50 - 70 arası bir ücret ödemeye değer mi ki ?
400 mhz e 50 - 70 arası bir ücret ödemeye değer mi ki ?
Sadece 400 mhz değil.ekran çözünürlüğü de var.ace plus ekranı çok kötü
Sadece 400 mhz değil.ekran çözünürlüğü de var.ace plus ekranı çok kötü
sence değmezmi daha hızlı daha şık ve en azından biraz daha az kullanılıyor ace herkesin elinde var nerdeyse tam bir iphone çakması 400 mhz dediğin çok farkeder androidde bugün bir 603 ile c6-01 arasında bile çok fark var 603 hiç kasmaz nerdeyse ama c6-01 kasar çok yüklendiğin zaman ama bu androidde daha çok hissedilir çok oyun var çünkü çok uygulama var yükleyemediğinde keşke 50 tl'ye kıyıp wonder alsaydım dersin.
kesinlikle kalite farkı çok aceyi sevemedim o yüzden ekranı bir garip ama wonder çok canlı duruyor
wonder al kardeşim her türlü gideri var ace i n'apıcanhem aralarında 50 varmış wonder tüm isteklerini karşıılar
xperia u _
aslında xperia neo v yede bakmanı öneririm evet aslında oyunlarda pek sıkıntı çekmiyorsun ayrıca jelly bean güncellemesini de alacak
Adobe flash yok :SAlcatel ot-995 e bakmanı öneririm sıfırı 599 tl teknosada ekranıda 4.3 ben kullanıyorum ve hiç donma olmadı öneririm.
önemli olan internette flash video izlemek ve flash içerikli siteleride çalıştırması amasitelerde öyle gösterdiğine bakma her video yu izliyorum film falan var yani
internette izliyorum zaten başka nerde izliyiceksinhemde zaten istesen indirebilirsin yani sorun olmaz.
aslında xperia neo v yede bakmanı öneririm evet aslında oyunlarda pek sıkıntı çekmiyorsun ayrıca jelly bean güncellemesini de alacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?