Galaxy wonder rom atarken amss bölümünde kaldı yardımm firmware upgrade olarak kalıyoo !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sercan akmannn

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy wonder rom atarken amss bölümünde kaldı yardımm firmware upgrade olarak kalıyoo !!!
rom atarken takıldı bekledim atmadı rom u arkadaşlar sorunum telefon açılmıyo şu yazı geliyo birde telefon bilgisayar arasında uyarı işareti altında şu yazı''(Firmware upgrade encountered an issue.please select recoverty mode in Kies & try again)'' bu yazı geliyo telefonu dün aldım servisten bu gün tekrar göndermek istemiyorum lütfen yardım edin.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
off of kardeş aynısını bende yaşadım cmw yüklüysen hafıza kartına romu athttp://www.maxicep.com/samsung-andr...droix-rom-resmi-surum-31-8-2012-a-687023.html yüklenimi bu romun mevcut fakat sen romu install zip from sd karttan değil install zip from external sd den yapıcaksın ama cmw yüklemediysen telefonuna bay bay de + şu an garanti dışısın telefonu aldığın yerdeki satıcı yaptırabilir yada teknik servisten birilerini senin tanıman gerekir garantiye sokturmak için. ben garantiye yolladığımda usb ve ses açma kapama tuşlarını değiştirmişlerdi geçmiş olsun ben çok uğraştım odinle felan uğraşma boşuna :vur rom atarken usb nin bağlantısı kesmişsin odinden

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
Bricked :aman2:

sercan akmannn

Üye
    Konu Sahibi
off of kardeş aynısını bende yaşadım cmw yüklüysen hafıza kartına romu athttp://www.maxicep.com/samsung-andr...droix-rom-resmi-surum-31-8-2012-a-687023.html yüklenimi bu romun mevcut fakat sen romu install zip from sd karttan değil install zip from external sd den yapıcaksın ama cmw yüklemediysen telefonuna bay bay de + şu an garanti dışısın telefonu aldığın yerdeki satıcı yaptırabilir yada teknik servisten birilerini senin tanıman gerekir garantiye sokturmak için. ben garantiye yolladığımda usb ve ses açma kapama tuşlarını değiştirmişlerdi geçmiş olsun ben çok uğraştım odinle felan uğraşma boşuna :vur rom atarken usb nin bağlantısı kesmişsin odinden
önceden öyle yapıyodum ama recowerty mod açılmıyo diye atamadım şimdi aldığım yere getirdim adam yaptırabilirse yaptırıcak yaptıramazsa garantiye tollarız dedi bilmem yaparlar belki ayrıca teşekkür ediyorm saol

Ali58_58

Ali58_58

Üye
:rica: umarım düzelir ama garanti yetkililerinden başkasının cihaza müdehale etmesi halinde garantidışı kalırsın

sercan akmannn

Üye
    Konu Sahibi
:rica: umarım düzelir ama garanti yetkililerinden başkasının cihaza müdehale etmesi halinde garantidışı kalırsın
saolasın telefoncuda yaptırdım 30 lira verdim yaptı birde verdiğin linkteki romu kurcam bakalım nasılmış :)

sadikbircan

Üye
Aslında bunun basit bir çözümü var.Sadece download modu açılıyorsa onun haricinde hiçbirşey yapamıyorsanız ve amss problemi alıyorsanız, yine çözüm odinde.AMSS hatasının sebebi ops dosyasından kaynaklıdır.Kullandığınız "Ancora.ops" dosyası yerine internetten farklı kaynaktan bir ancora.ops indirerek deneyin.Bu sorunun sebebi ancora.ops dosyasının hasarlı olması yada kurulu olan romun ülke kodu ile ilgili bir durumdur.

sercan akmannn

Üye
    Konu Sahibi
Aslında bunun basit bir çözümü var.Sadece download modu açılıyorsa onun haricinde hiçbirşey yapamıyorsanız ve amss problemi alıyorsanız, yine çözüm odinde.AMSS hatasının sebebi ops dosyasından kaynaklıdır.Kullandığınız "Ancora.ops" dosyası yerine internetten farklı kaynaktan bir ancora.ops indirerek deneyin.Bu sorunun sebebi ancora.ops dosyasının hasarlı olması yada kurulu olan romun ülke kodu ile ilgili bir durumdur.
teşekkürler bilgilerin için yanlız birşey sormak istiyorum recovery den rom yükleyemiyorum ınstallation aborted yazıyo yüklemiyo neden acaba ?

Ali58_58

Ali58_58

Üye
yine dosya hasarlı olabilir yada ics kullanıyosan daha downland mod açılmıyor ama kısa süre içinde halledilir

berqh

Üye
Ben bu root denilen işlemi yaptım ama hiç hoşuma gitmedi geri almak orjinale çevirmek istedim geri alınan işlemi yaparken telefon açılmıyor şuan samsung yazısında kalıyor ltfen yardmm edn .s.s.s.ss.s.s.s.s..s.s

ahmetsuha525000

Üye
Yardım edin odinle orjinal roma dönerken elektrik kesildi yardım lütfenn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...