galaxy wonder dokunmatik !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erenozgur123

Üye
    Konu Sahibi
galaxy wonder dokunmatik !!
arkadaşlar telefon dokunmatiği tutukluk yapıyor mesaj yazarken harflere basarken bazen basmıyor ekran kaydırırken yapıyor 2 3 gün önce yeni mat jelatin almıştım ondan dolayı olabilirmi diye sanıyorum ama yinede bi yazayım dedim daha önce başına gelmiş yada bilen arkadaşlar sorun nedir yardımlarınız için teşekkürler iyi akşamlar.

alaStar

alaStar

Üye
Silah mı bu tutukluk yapsın yaw :sirit: eğer ekran koruyucudan sonra olduysa kuvvetle muhtemel ondandır :)

kayboldedim

Üye
Buraya mı yazmam gerekiyodu bilmiyorum ama ayı 14'unde 1GB internet aldım bugün 48MB kalmış. Sadece facebook ve whatsapp kullanıyorum video ızlemıyorum ama bu kadar çabuk bıtmesıne anlam veremedım sızce neden gitmiş olabilir?

The East

The East

Üye
Buraya mı yazmam gerekiyodu bilmiyorum ama ayı 14'unde 1GB internet aldım bugün 48MB kalmış. Sadece facebook ve whatsapp kullanıyorum video ızlemıyorum ama bu kadar çabuk bıtmesıne anlam veremedım sızce neden gitmiş olabilir?

whatsapp kapalı olsa bile internetten götürüyor veri kullanımını kapatmalısın

ka_za

ka_za

Üye
Ben son 15 mb internetimle bütün arkaplanları tektek kapatarak sadece watsappı 10 gün kullandığımı hatırlıyorum :) market güncellemelerini kontrol et sadece wifi seç

kayboldedim

Üye
Veri kullanımını kapatmalısın derken nasıl oluyo o iş?

skywalker06

skywalker06

Üye
Kapama düğmesine basılı tut veri ağ modunu kapat de olacaktır ya da ayarlardan kablosuz ve ağ'a gir orda mobil ağlar yazar ona gir ordan veri paketini yeşil tikliyse açıktır bastığında saydam oldumu kapanır ve ayrıca o dokunmatikte problem yok jelatin yapıyor hava almıştır yapıştırırken

erenozgur123

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar önce benim sorunuma bi bakın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt