galaxy wonder alacam

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
wonder nasıl bir cihaz bilmiyorum ama atrix kullanıyorum 2 aydır gerçekten çok memnunum. en sonunda bana bide wonder aldıracaksınız çok övüyonuz görücez bakalım neyin nesiymiş bu be eğer verdiğim paraya değmezse sizi allah ile başbaşa bırakıcam

Kerim.

Kerim.

Üye
wonder nasıl bir cihaz bilmiyorum ama atrix kullanıyorum 2 aydır gerçekten çok memnunum. en sonunda bana bide wonder aldıracaksınız çok övüyonuz görücez bakalım neyin nesiymiş bu be eğer verdiğim paraya değmezse sizi allah ile başbaşa bırakıcam
Nasi ya:allalla:atrix ten wonder a mi geccen:allalla:anlamadim

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
Galaxy Wonder cm9 cm10 gibi custom romlarla çok iyi bir ivme yakaladı.Jelly bean romuda yakında stabil olur.Öyle kolay kolay kasmıyor artık telefon.Fakat atrixde iyi bir telefon donanımsal olarak daha iyi özellikleri var.Bence telefonunuzu değiştirmeyin fakat sıkıldığınız için telefon değiştirmek istiyorsanız wonderda size kendisini sevdirecektir...

Buda iki telefonun karşılaştırması

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
tekrar tekrar galaxy s3 mini veya ace2

• Beğen
Tepkiler: bayram yazıcı

sadikbircan

Üye
Ya tamam atrix e sözüm yok iyi telefon donanımı galaxy w dan daha yüksek ama wonderdan ne istiyorsunuz.Wonder ile tek oynayamadığım oyun nba2k13.Onada zaten adreno205 yetmiyor yani aynı gpuya sahip hiçbir tel oynatmıyor.Yoksa galaxy wonder modern combat 3 asphalt 7 nova 3 most wanted dead trigger gibi üst seviye grafiklere sahip birçok oyunu hiç kasma yada takılma olmadan oynatıyor.Eğer siz androidli telefon kullanmayı bilmiyorsanız ben ne yapabilirim.Eğer o kadar kötülediğiniz gibi bir cihaz olsaydı custom rom yüklü hali benckmark testinde 5000 üzeri skor alamazdı.OC ile 2ghz yap işlemciyi galaxy wonderda onunda olsun aynı güçte işlemcisi eğer istediğiniz buysa.Herşey donanımla bitmiyor.O herkesin övdüğü galaxy s3 bile adam gibi yazılımı olmasa ortada kalır.Ben telefonu aldıktan 2 hafta sonra daha rom attım ve hiç orjinal kullanmadım orjinali bilemem ama bence custom romlarla gayet hızlı çalışıyor ve şuan ics ve jb romlarıda oldukça iyi bir şekilde çalışıyor.Ve bununlada kalmayacak yeni çıkan android 4.2 güncellemeside custom romlar sayesinde galaxy wonderda olacak.Ama atrix içindaha ics bir custom rom bile yok..ics alan atrix 4g modelinin türkiyede satışı yok.Daha fazlasına gerek var mı?

• Beğen
Tepkiler: Bruce Wayne
Kerim.

Kerim.

Üye
Ya tamam atrix e sözüm yok iyi telefon donanımı galaxy w dan daha yüksek ama wonderdan ne istiyorsunuz.Wonder ile tek oynayamadığım oyun nba2k13.Onada zaten adreno205 yetmiyor yani aynı gpuya sahip hiçbir tel oynatmıyor.Yoksa galaxy wonder modern combat 3 asphalt 7 nova 3 most wanted dead trigger gibi üst seviye grafiklere sahip birçok oyunu hiç kasma yada takılma olmadan oynatıyor.Eğer siz androidli telefon kullanmayı bilmiyorsanız ben ne yapabilirim.Eğer o kadar kötülediğiniz gibi bir cihaz olsaydı custom rom yüklü hali benckmark testinde 5000 üzeri skor alamazdı.OC ile 2ghz yap işlemciyi galaxy wonderda onunda olsun aynı güçte işlemcisi eğer istediğiniz buysa.Herşey donanımla bitmiyor.O herkesin övdüğü galaxy s3 bile adam gibi yazılımı olmasa ortada kalır.Ben telefonu aldıktan 2 hafta sonra daha rom attım ve hiç orjinal kullanmadım orjinali bilemem ama bence custom romlarla gayet hızlı çalışıyor ve şuan ics ve jb romlarıda oldukça iyi bir şekilde çalışıyor.Ve bununlada kalmayacak yeni çıkan android 4.2 güncellemeside custom romlar sayesinde galaxy wonderda olacak.Ama atrix içindaha ics bir custom rom bile yok..ics alan atrix 4g modelinin türkiyede satışı yok.Daha fazlasına gerek var mı?

Nokta. :alkis

burakkeklik2010

Üye
Kim ne derse desin galaxy wonder parasının hakkını veriyor ben orgnal rom kullanıyorum root yaptım sadece ve şimdiye kadar kaldirmadıgı oyun olmadı sırf bu oyunlar için gidip 32 gb hafıza kartı aldım ve şuan 35 tane oyun var yaklaşık 48 tane uygulama buna rağmen çok stabil ve hızlı ben wonder almanı öneririm.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
ya aynen arkdaş atrixe laf atan yok ama galaxy w de kullanmasını bilene gayet güzel telefon hatta kernele sağlam bi linaro eklenirse
nba13 oyununuda deneyebiliriz zaten linaro gpuda da cpudada 2 kat işlem gücüne artırıyo

- - - Eklendi - - -

daha doğrusu kernelden sistemi bu sayede gpudan ce cpudan tam performans alıyoruz

msy2017

msy2017

Üye
herkes rom,kernel vs anlamıyor onu da düşünün.

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
atrix 4g ile atrix in bir farkı yok kardeş türkiyede 4g olmadığı için 3g kullanıyoruz . ayrıca 4g de ıcs almıyor yakında ıcs gelir bu cihaza herkez rahat olsun bunlar motorolanın diğeer telefonların satışlarını arttırma stratejisidir. bugün ics aldı diyelim yine wonder mi önerirdiniz arkadaslara merak ediyorum. bilmedğiniz konularda yanlış bilgi vermeyin insanlara zte firmasının düşük özellikli bir telefonuna 4.1 verdiği cihazı gördünüzmü ne wonderin yanından geçer ne atrixin ama işte adamlar yapıyor. tekrar atrix mi wonder mi derseniz bu haliyle atrix çok çok üstün saygılar.....

mesutgaga

mesutgaga

Üye
sen iyce komigime gitmeye başlaDIN :D

alaStar

alaStar

Üye
Ya evet zaten ondan modern combat 3u,most wanted i hic takilma yasamadan oynuyorum kardesim.neyse ugrasamicam:bye2:
Kerim kardeşim bak şimdi tamam galaxy w kötü değil ama sence de o fiyata daha iyi şeyler alınmazmı ?

Kerim.336

Üye

Kerim kardeşim bak şimdi tamam galaxy w kötü değil ama sence de o fiyata daha iyi şeyler alınmazmı ?

Polonun yazdiklarini oku bi istersen.ona cevap vermistim.bu arada sence neler var?atrixten baska:zzz:

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
mesutgaga burda fan cılık yapma benim canımı sıkma işine bak heryerde sorunsun be kardeş

-Emre

-Emre

Üye
abi atrixi arastrn sorunu oldugu idda ediliyor hem rom destegi yok galaxy w cm9da mukemmel

alaStar

alaStar

Üye
Kardeş 30 kasımda bime lg optimus black geliyor 600 tl olacak hertürlü rom desteği var cm10 stabil sürümü bile çıktı resmi olarakta ics 4.0.4 alacak

hadi kerim bunada laf et bakalım ne diyeceksin :)

Kerim.

Kerim.

Üye
Kardeş 30 kasımda bime lg optimus black geliyor 600 tl olacak hertürlü rom desteği var cm10 stabil sürümü bile çıktı resmi olarakta ics 4.0.4 alacak

hadi kerim bunada laf et bakalım ne diyeceksin :)
Buyur hemen geliyor:zzz:sar degeri fazla.ha ben saglimi dusunmuyorum derse alsin

alaStar

alaStar

Üye
Kerim televizyonda daha fazla sar var sizin evde televizyon yok mu ? Sağlıksızmısın sen :)

Kerim.

Kerim.

Üye
Kerim televizyonda daha fazla sar var sizin evde televizyon yok mu ? Sağlıksızmısın sen :)

Dogru ya zaten televizyonu cebimizde tasiyoruz.arada elimize alip izliyoruz:ahkardes benim bi konum vardi git onu arastir.hem soruyon hem kabul etmiyon sende:ah

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt