galaxy w uygulama kaldırma sorunu & tel donmaya başladı bı YARDIM EDIN

Sponsorlu Bağlantılar

moderatör2475

Üye
    Konu Sahibi
galaxy w uygulama kaldırma sorunu & tel donmaya başladı bı YARDIM EDIN
yuklu uygulamaları ; ayarlar uygulamaları yönet ten indirilenlerden kaldır tıklıyorum menuden kaldırıyo ama x plore dan bakıyorum dosayaları duruyo tam sılmıyo devamlı takıpmı etcezz
telefonum donuyo marketten 2-3 uygulama ındırdım sadece , bır uygulama açıp kapatınca ana sf. 3-4 sn sonra gelıyo bunu nasıl önlıcem

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
tam anlatamamışsın sorununu bence :hmmm

advancel

advancel

Üye
kardeim 1. cisi zaten sen uygulama kurunca kaldırırsan sadece apk si kalkar evet mantıksız bende biliyorum o donma olayınıda çözemedim biraz daha detaya girsen ?

ozakin70

ozakin70

Üye
dostum silmeden önce veriyi sil de ve durdurmaya zorla de öyle dosyalarıda silersin:oke:

philosopher554

Üye
Uygulamayı yüklediin... Kaldırmadan önce ayarlar => uygulamalar => indirilenlerden o uygulamayı bul. Üstüne dokun. Durdurmaya zorla de , veriyi sil. Ondan sonra Dosylarımdan o uygulamanın data dosya klasörünü bul . Basılı tut sil de . O uygulamaya dahil her şey silinir . Donma dediğini de anladım ben de galaxy w kullanıyorum . Özel bir işlem yaptıktan sonra menüye girerken gecikiyor bu gayet normal. Dikkar edersen 1 seferlik yapıyor bunu sonra yapmıyor ( yine özel bir işlem yapmadıktan sonra ( kaldırma , görev yöneticisnden ram boşaltma gibi.. ) donmaz . Sana tavsiyem FMR Memory cleaner indir Ve QuickBoost indir . FMR rami derin temizlemene , quick boost ise telefonu yeniden başlatmana kısayol oluşturan bir uygulama . Ve her tuş klidiine basmadan önce , ayarlar uygulamalar çalışan servislerden dijital saat ve samsung tuş takımı hariç her şeyi durdur ( işine yaramazsa bunları da durdur :D ) Sorun yaşamazsın .

bensukru

Üye
arkadasim bende de galaxy wonder var donma kwsinlikle olmadi bu gune kadar... yalnizca gecen asphalt oynarken telefon reset atti kendine kafama taktm neden reset atti diye. baska bir zaman tekrar oyuna girdim ve felqket derecede kasma yapti tel. kapattm oyunu uygulamalar+calisan servislere tikladim ve baktim ki iki tane uygulama yeniden baslatiliyor diye yaziyor ancak baslayamiyor. yarim saat beklememe ragmen hala baslatiliyor yazisini goruyorum ve ayni zamanda ram 320 seviyelerindde geziyordu. en sonunda o iki uygulamaya dokunup durdur dedim baktm listeden gitti. telefon kendine geldi rN 200 e kadr dustu. demem o ki yeniden baslatmaya calistigi uygulMa kasiyir telefonu ve uygulamayi baslatamayinca telefon iyice zorluyr. umarim yardmci olmusumdur. Bende ki zorlayan uygulama -core apps ve vitamio.

-Emre

-Emre

Üye
arkadasm wonderin kasmasi 100de 90 ramden kaynaklanir.bende 75 uygulama var 31 tanesi oyun (kendi yuklediklerim) yaptigin islemden cikinca ana ekranda 4 5 saniye bekle ve gorev yoneticisinden rami temizle. kasma buyuk oranla dusecektir. onbellek temizleyici ve cache clear kullanirsan da etki eder. bende de wonder var abi stock rom ve rootsuz canavar gibi. kullanmayi bileceksin wondera laf atan forumda cok ama forumun yarisi wonder kullaniyo :)

Üst Alt