Galaxy W T9 Sözlüğünün Yedeğini Nasıl Alırım?(BULUNDU)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
innocent.46

innocent.46

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy W T9 Sözlüğünün Yedeğini Nasıl Alırım?(BULUNDU)
Selamlar, telefonuma uzun zamandır rom yüklemeyi düşünüyorum fakat T9 daki kelimeler silinmesin diye yüklemek istemiyorum bunun bir yolu var mıdır?Aldıktan sonra yeni roma nasıl yükleyebilirim?

Uzun Uğraşlarımdan sonra buldum arayan arkadaşlara yardımcı olur umarım paylaşıyorum..

/(root)/data/data/com.sec.android.inputmethod.axt9/app_xT9DB/

KayraBey

KayraBey

Üye
Galiba böyle bir işlem yok ama belki bir program vardır işine yarayabilecek.Bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır.

innocent.46

innocent.46

Üye
    Konu Sahibi
yukarı

HaqperesT

HaqperesT

Üye
root klasorlerinden ilgili klasor rootlu iken kopyalanıp fw atıldıktan sonra root edilip gerekli yere kaydedilir.
ancak dosyaları bulmak ve yeni fw ile uyumlu oldugu biraz muamma

Sarangni

Sarangni

Üye
Ben bunun yolunu biliyorum. Yalnız cihazınızın root edilmiş olması gerekiyor. :D

Root Explorer telefonunuza yükeyin. System içinde T9DB klasörü kopyalaıp hafıza kartına taşıyın tamamdır. Yeni rom kurduğunuzda bu klasöreü yeniden aynı yere kopyalayıp yapıştırın çalışacaktır. Galaxy Gio'da bu şekilde yapmıştım. İki telefonunuda dosya sistemi bir birinin benzeri zaten. Büyük bir ihtimalle buradadır.

Not: Rom yükleme işlemini sırasında yüklediğiniz romun Türkçe dil desteği yoksa T9 çalışmayacaktır.

innocent.46

innocent.46

Üye
    Konu Sahibi
Ben bunun yolunu biliyorum. Yalnız cihazınızın root edilmiş olması gerekiyor. :D

Root Explorer telefonunuza yükeyin. System içinde T9DB klasörü kopyalaıp hafıza kartına taşıyın tamamdır. Yeni rom kurduğunuzda bu klasöreü yeniden aynı yere kopyalayıp yapıştırın çalışacaktır. Galaxy Gio'da bu şekilde yapmıştım. İki telefonunuda dosya sistemi bir birinin benzeri zaten. Büyük bir ihtimalle buradadır.

Not: Rom yükleme işlemini sırasında yüklediğiniz romun Türkçe dil desteği yoksa T9 çalışmayacaktır.

dediğiniz yoldaki klasörü buldum ve ordan taşıdım fakat hala kelimeler silinmemiş acaba başka bir yolda mi takip ettiğim yol : root/system/T9DB

Sarangni

Sarangni

Üye
dediğiniz yoldaki klasörü buldum ve ordan taşıdım fakat hala kelimeler silinmemiş acaba başka bir yolda mi takip ettiğim yol : root/system/T9DB

Sizin istediğiniz de bu değilmiydi zaten. Giriş yapıp tanımladığınız kemilerin silinmemesi. Tam olarak ne demek istediğinizi anlayamadım. Klasörü bulduysanız gerisişini halletmek sizin için zor olmayacaktır.

innocent.46

innocent.46

Üye
    Konu Sahibi
anlatamadım galiba cihaza henüz rom atmadım, bu yoldaki klasörü taşıdım şu anda kullandığım romdaki kaydettiğim kelimeler silinmiyor sanırım kelimeleri başka bir yola kaydediyor cihaz..

Sarangni

Sarangni

Üye
anlatamadım galiba cihaza henüz rom atmadım, bu yoldaki klasörü taşıdım şu anda kullandığım romdaki kaydettiğim kelimeler silinmiyor sanırım kelimeleri başka bir yola kaydediyor cihaz..

Onu bilmiyorum iste.

innocent.46

innocent.46

Üye
    Konu Sahibi
bulundu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt