Galaxy w Stock rom bakcup

Sponsorlu Bağlantılar

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy w Stock rom bakcup
elinde galaxy w nin stock rom backupı olan var mı temiz kurulmuş ? lütfen birisi paylaşsn

mertekin34

mertekin34

Üye
Backup yok ama stock rom kursana Odin ile.

muslumcu46

muslumcu46

Üye
kurabilsem niye kuramayım :D driverler vs herşey tamam pcye format bile attım kaç kere fakat görmüyo :D

stock ama ufak tefek değiştirdiğim yerleri olan ve kendi kullandığım rom var hocam backup halinde beklerseniz akşama doğru yükleyebilirim ?

• Beğen
Tepkiler: Dejavuex
Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: muslumcu46
muslumcu46

muslumcu46

Üye
olur olur beklerim :)

buyrun hocam indirme linki isterseniz titanium backup ile istemediğiniz programları silebilirsiniz , bu stock bunu bi deneyin eğer hoşunuza gitmezse kendi kullandığımı upload edip size göndereceğim;)

• Beğen
Tepkiler: en-sel
Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi

buyrun hocam indirme linki isterseniz titanium backup ile istemediğiniz programları silebilirsiniz , bu stock bunu bi deneyin eğer hoşunuza gitmezse kendi kullandığımı upload edip size göndereceğim;)

cok teşekkür ederim (:

sade 2.3.6 dimi bu?

• Beğen
Tepkiler: muslumcu46
TheMadness

TheMadness

Üye
Samsung'un sitesinden cable driverları indirdiniz mi?

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
Samsung'un sitesinden cable driverları indirdiniz mi?

valla denemediğim yöntem kalmadı görmüyo başka pcde denedim yine görmüyo kafayı yicem bi çözsem servise yollıcam zaten hemen :/

muslumcu46

muslumcu46

Üye
evet 2.3.6 hocam odin ile bir işiniz yok cwm ile yükleyeceksiniz romu .

• Beğen
Tepkiler: Dejavuex

atessss

Üye
usb kablosunu deqiştirin yada akşamı beklerseniz samsng all driverlarını yükleyebilirim..

kapakli511

kapakli511

Üye
sorun kesinlikle kabloda bendede olmuştu :)

-Emre

-Emre

Üye
Konuyu hortlatmayalim. Zaten Orjinal galaxy w 2.3.6 backupi illa ki vardır da, google playden klavye kursana niye rom rom dolaşıyon? Hem bunun açıklamasını yapmıştım ben sana bulamazsın diye

hakan_0001

hakan_0001

Üye
Konuyu hortlatmayalim. Zaten Orjinal galaxy w 2.3.6 backupi illa ki vardır da, google playden klavye kursana niye rom rom dolaşıyon? Hem bunun açıklamasını yapmıştım ben sana bulamazsın diye

kardeşim demekki bütün romlarda sıkıntı var ondan arıyoruz.google playda bulursan o klavyeden banada söyle bulamamışız demekki.romların hepsindede yok o klavye varsada sorunlu çıkıyor. ben onun için tel değiştireblirim okadar önemli.yanlılz size sorduğumuda hatırlamıyorum ben.sorarsam cvp verin

-Emre

-Emre

Üye
Diyoruz zaten stock dışında bulamazsın. Benim romumda olup olmadığını sordun burda söyledim. İnsanlara iyilik yaramıyo arkadaş

hakan_0001

hakan_0001

Üye
Diyoruz zaten stock dışında bulamazsın. Benim romumda olup olmadığını sordun burda söyledim. İnsanlara iyilik yaramıyo arkadaş

bilader senin romuda sorduğumuzda tafra yapmıştın.bizim senin kadar bilgimiz olmayabilir konu üzerinden soru soruyorum dağıtmayın diyorsun.

-Emre

-Emre

Üye
Ne tafrasi ya :D ne dedim acaba

hakan_0001

hakan_0001

Üye
konuyu dağıtmayın diyorsun.oysaki aynı konu üzerinde bilgi alışverişi yapıyoruz