Öneri Galaxy w Rom Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

cs45

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy w Rom Yardım
Öncelikle Sa Arkadaşlar benım sorunum cm11 yüklerken İnstallation aborted hatası alıyorum. cwm surumu 6.0.1.9
pek fazla anlamıyorum yardım ederseniz sevınırım. Yani baştan ne yapmam gerektiğini söyleyebilirmisiniz lütfen

hasaneness

hasaneness

Üye
Öncelikle Sa Arkadaşlar benım sorunum cm11 yüklerken İnstallation aborted hatası alıyorum. cwm surumu 6.0.1.9
pek fazla anlamıyorum yardım ederseniz sevınırım. Yani baştan ne yapmam gerektiğini söyleyebilirmisiniz lütfen
cwm surumunu 6.0.4.5 yapman gerekiyor bunun icin googla galaxy w cwm yukleme yaz sinanilyasin bi sitesi cikacak orda hersey ayrintili yaziyor uygula.

cs45

Üye
    Konu Sahibi
tanımadı telefon odini yani sarı değil hiç bişey cıkmıyo portta

cs45

Üye
    Konu Sahibi
yardımın için teşekkür ederim. kardeş onları hallettimde hala aynı hata cwmde güncel kardesım

bLnmz

bLnmz

Üye
yardımın için teşekkür ederim. kardeş onları hallettimde hala aynı hata cwmde güncel kardesım
Yüklemeye çalıştığın ROM ile alakalı bir problem olabilir. Yüklemeye çalıştığın Rom konsuunda, hangiş CWM yada TWRP sürümü kullanman gerektiği yazmıyor mu?

bLnmz

bLnmz

Üye

Buradaki dosyayı indir. Bilgisayarına kur.
- Buradan ODIN programını indir.
Telefonunu Ses kısma + Menü tuşu + açma kapama tuşu ile aç. Download mod'a gireceksin. Sana devam etmek isteyip istemediğini soracak, ses açma tuşuna bas. Cihaz download modda açılacak.
ODIN adlı programı aç. Cihazını ODIN görüyor mu diye bak. Eğer görüyorsa, PDA'ya tıkla ve buradan indireceğin dosyayı seç. START'a bas. CWM Recovery'i yenilemiş olursun ;)

cs45

Üye
    Konu Sahibi
Clockwork yeniledim. Romu restore yapıp ınstall yapmaya calıstıgımda no files found diyor bu seferde kardeş

bLnmz

bLnmz

Üye
Clockwork yeniledim. Romu restore yapıp ınstall yapmaya calıstıgımda no files found diyor bu seferde kardeş
  • Telefonu recovery modda başlatın.
  • Wipe data / Wipe cache / advenced /wipe dalvik cache yapın.
  • Mounth and Storageden format data /cache ve system yapın.
  • Backup and restore bölümünden romu restore yapın.

cs45

Üye
    Konu Sahibi
dediklerinin hepsini yaptım kardeşim teşekkür ederim fakat sonra ne yapıcam ınstall yapmaya çalıştıgımda no files found dıyor

bLnmz

bLnmz

Üye
dediklerinin hepsini yaptım kardeşim teşekkür ederim fakat sonra ne yapıcam ınstall yapmaya çalıştıgımda no files found dıyor
Hafıza kartına attığın ROM dosyasını silip yeniden atıp öyle dener misin? eksik yada hatalı kopyalamış olabilir

hasaneness

hasaneness

Üye
hafiza kartina yanlis atmissin senin yujledigin zipli dosyayi cikart ve clockworkmod isimlo dosya olucak onu tamamen hafiza kartina at ve backup and restoreden restore sdcard1 yapacaksin.

cs45

Üye
    Konu Sahibi
sd card0 ve 1 var. zıpten cıkardığımı telefon hafızasınamı atacağım

hasaneness

hasaneness

Üye
sd card0 ve 1 var. zıpten cıkardığımı telefon hafızasınamı atacağım
Hafiza kartina atarsan retoreden sdcard1 yaparsin
Eger telefon hafizasana atasan restore de restore from sdcard0 yapmalisin.

cs45

Üye
    Konu Sahibi
Hocam sorun orda zaten onları yaptım işte no files found dıyo bu seferde
edit: Tamam halletim konu kilit :) Yardımlarınız için çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: hasaneness
Takipçi Satın Al

Üst Alt