Galaxy W Özellikleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BurakTura

BurakTura

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy W Özellikleri
selamun aleyküm arkadaşlar daha telefonu dün aldım ve doğru düzgün özelliklerini falan bilmiyorum yani öyle basit özelliklerinden bahsetmiyorum . Sybian'dan geçtim çünkü andoid'e mesela ayrımı türleri s60v5 s60v3 gibi veya iyi oyunlar kaldıra bilirmi ? yoksa o kadar iyi oyunlar kaldırmaz mı ? hani bi kaç bilgi verseniz iyi olur :)

JosephLion

JosephLion

Üye
Kardeş istediğin oyunu rahatça oynayanbilirsin ben kullanıyor bir gün off dedirtmedi :yuru

Kerim.

Kerim.

Üye
Kaldirir.oyunlari su sekilde arat: "oyun adi+wvga" diye.

anemik

anemik

Üye
elindeki cevherin farkında değilsin.
> ekran kalitesi %70 derecede iyi.fiyatı az olduğundan bazı özellikleri düşük ama onlarda zorluk cıkartmaz.ekran çok renkli olmaz güneşte parlar ne biliyim böyle ufak şeler.
> 1.4 ghz. baya hızlı telefon.kullandımda.bende Xperia Arc var.herr oyunu oynarız senle aynı .
> Samsung kalitesi ve en büyük olay şu ANDROİDD.

hemen bi gmail hesabı aç.ve Google Playden sevdiğin oyunları programları tek tek indir.ama yorumlara ve oylamaya dikkat et boşa herşey inidirp uğraşma.

" android telefonlarda gereken uygulamalar " yazıp milletin kullandığı şeyleri tavsiyeleride oku öyle indir.

- - - Eklendi - - -

ayrıca bende nokia dan geçtim.nokia da oynayabilceğin en iyi oyunu burda rahatça amuda kalkıp oynarsın o derecede :D

BurakTura

BurakTura

Üye
    Konu Sahibi
elindeki cevherin farkında değilsin.
> ekran kalitesi %70 derecede iyi.fiyatı az olduğundan bazı özellikleri düşük ama onlarda zorluk cıkartmaz.ekran çok renkli olmaz güneşte parlar ne biliyim böyle ufak şeler.
> 1.4 ghz. baya hızlı telefon.kullandımda.bende Xperia Arc var.herr oyunu oynarız senle aynı .
> Samsung kalitesi ve en büyük olay şu ANDROİDD.

hemen bi gmail hesabı aç.ve Google Playden sevdiğin oyunları programları tek tek indir.ama yorumlara ve oylamaya dikkat et boşa herşey inidirp uğraşma.

" android telefonlarda gereken uygulamalar " yazıp milletin kullandığı şeyleri tavsiyeleride oku öyle indir.

- - - Eklendi - - -

ayrıca bende nokia dan geçtim.nokia da oynayabilceğin en iyi oyunu burda rahatça amuda kalkıp oynarsın o derecede :D

:D :D :D yav iyi güzelde Need For Speed Most Wanted 2 buldum siteden apk dosyasını kurdum tele hata verdi zaten sonra işte bu sd dosyalarını Android/data'ya atın yazmışlarda zaten boyut 2 gb hafızada 2 gb almadı yani :( bunun bi çözümü varmıdır yav

- - - Eklendi - - -

oysaki ne kadar hevesle indirmiştim :(

selonuri

Üye
2 gb değilde 8 gb hafıza kartı al w aldığına şükredecen biz ace aldık öyle takılıyok

- - - Eklendi - - -

apk dosyasında uygulama yüklenemedi dediyse telefonu rootladıysan rootu kaldır dene yine olmazsa hep beraber yılbasını jb yi bekliycez

anemik

anemik

Üye
hafıza kartını yükselt dostum.sende gidip en yukarı şeyleri seçme :)) 8gb 16gb hafıza kartı al.telefon hafızasını kullanma zorunlu haller hariç. watsapp , facebook , twitter fln telefon hafızasında kalıyor.

BurakTura

BurakTura

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartını yükselt dostum.sende gidip en yukarı şeyleri seçme :)) 8gb 16gb hafıza kartı al.telefon hafızasını kullanma zorunlu haller hariç. watsapp , facebook , twitter fln telefon hafızasında kalıyor.

vallahi gözüme çarpan ilk oyun o oldu android sürürmüm falanda yetiyomuş çok sevinmiştim vallahi artık bugün alıcaz mecbur 16 lık veya 8 lik :)

nokia'dan geçince böyle oluyor tabi :(

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
yarış oyunu istersen raccing thunder çok güzel asphalt 6 yüklüydü bende sildim kesinlikle racing thunder 2 çok iyidir birde dead triggerı indir(bbiraz kasar grafikleri düşür) birde modern combat 3ü hiç sorunsuz oynarsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt