Telefon Tavsiyesi Galaxy W mi? yoksa aynı işlemciyi kullanan Alcatel ot-995 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arda22Cep

arda22Cep

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy W mi? yoksa aynı işlemciyi kullanan Alcatel ot-995 mi?
Başlıkta da yazdığım gibi aynı işlemciye sahip iki telefon teknosada fiyatlarıda aynı 699TL. Fakat bazı testler galaxy wyi gösteriyor.
Sizce Hangisi? Özellıklerını Paylaşıyım...

GALAXY W ÖZELLIKLERI
GENEL
HSDPA
GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
2011, Ağustos
Piyasada
BOYUT
Bar Tipi
109.9 g.
115.5 x 59.8 x 11.5 mm
GÖRÜNTÜ
480 x 800 piksel, 3.7 inç
16M
Kapasitif dokunmatik
Multi-touch input method
Accelerometer sensor for Ul auto-rotate
Dokunmatik kontroller
Proximity sensor for auto turn-off
ZİL SESİ
Var
MP3, WAV ringtones
3.5mm jack
ÖZELLİKLER
Yok
Yok
Android OS, v2.3 (Gingerbread)
SMS, MMS, E-Posta, Push E-Posta, IM, RSS
Var
5 MP, 2592 x 1944 piksel, otofokus, LED flaş, coğrafi konumlama, yüz tanıma, video 720p@30fps, ikinci VGA kamera
Siyah, Beyaz
Var
Via Java MIDP emulator
Yok
HAFIZA
microSD, maks. 32GB
512 MB RAM, 2 GB ROM
CPU: 1.4 GHz Scorpion işlemci, Adreno 205 GPU, Qualcomm MSM8255T Snapdragon
VERİ TRANSFERİ
Var
Var
Var
Var
Var
Var
Yok
Var
Yok
MULTİMEDYA
Var
Var
SNS integration
Dijital pusula
MP4/DivX/XviD/WMV/H.264/H.263 player
Imaj/video editör
Döküman editör (Word, Excel, PowerPoint, PDF)
Google arama, haritalar, Gmail, YouTube, Takvim, Google Talk, Picasa integration
Adobe Flash support
Prediktif metin girişi (Swype)
PİL
Standart Pil, Li-Ion 1500 mAh
EK ÖZELLİKLER
Var
Var
Var
Var
Var
Var
Var
Var
Var

ALCATEL OT-995 ÖZELLIKLERI
GENEL
2G BantGSM 850 / 900 / 1800 / 1900
3G BantHSDPA 900 / 2100
Boyutlar (Y x G x D)128 x 68 x 9.8 mm
Ağırlık124 gr
Renk seçenekleriSiyah, Beyaz
EKRAN
Ana ekranTFT kapasitif dokunmatik
Ekran ölçüleri480 x 800 piksel, 4.3 inç
Renk sayısı16 Milyon renk
- Çoklu-dokunmatik ekran
SES
TitreşimVar
Zil sesleriPolifonik, MP3
HoparlörVar
- 3.5mm evrensel kulaklık girişi
HAFIZA
Dahili hafıza2 GB ROM, 512 MB RAM
Harici hafızaMaksimum 32GB
Hafıza kartımicroSD
KAMERA
Dahili kamera5 MP
Maksimum çözünürlük2592 x 1944 piksel
Video kayıtVar, 720p@30fps
İkinci kameraVar, VGA
- Otomatik netleme
- LED flash
- Coğrafi etiketleme
VERİ
BluetoothVar, v3.0 - A2DP
USBVar, microUSB v2.0
GPRSSınıf 12 (4+1/3+2/2+3/1+4 yuva), 32 - 48 kbps
3GHSDPA, 14.4 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps
EDGESınıf 12
WLANWi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi hotspot
ÖZELLİKLER
İşletim sistemiAndroid OS, v2.3 (Gingerbread)
ChipsetQualcomm MSM8255T Snapdragon
İşlemci1.4 GHz
GPUAdreno 205
TarayıcıWAP 2.0/xHTML, HTML
GPSVar, A-GPS uyumlu
RadyoStereo FM Radyo(RDS destekli)
JavaVar
MesajlaşmaSMS, MMS, Email, Push Email, IM
Sensörlerİvme, Yakınlık, Pusula
- Ajanda
- Doküman görüntüleyici (Word, Excel, PowerPoint, PDF)
- Sesli notlar
- Google Arama, Maps, Gmail,YouTube, Google Talk, Picasa
- Akıllı metin girişi
GÜÇ
Pil tipiStandart pil, Li-Ion 1500 mAh

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
donanım testi yapan yada aynı telefonu kullanan arkaadas varsa yaptır .. farkına bak hangisi ucuz iyi se onu al :) .

arda22Cep

arda22Cep

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen arkadaşlar yorum yazın.Yorumlarınız cok degerlı.Bu ıkı telefon arasında kalan cok arkadaş var.Bilgisi olan lütfen yorum yazsın.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Öncelikle merhaba :) Alcatel o kaliteli bir firma zannetmiyorum kendi çapında yükselmeyi hedefleyen bir firma çok öne çıkmamakla beraber yüksek performans vererek alt kesime hitap etmeye çalışan bir firma bildiğim kadarıyla. Tabi ki Samsung gibi bir firmayla kıyaslanamaz tecrübe farkı var en kötü ;) Özellikleri aynı olabilir ama arayüz farkı kalite farkı bu telefonları kullanırken hissettirir emin olun. Yani kısa lafın özü tabi ki Galaxy Wonder derim aynı özelliklerde bile olsa dediğim gibi firma farkı :oke:

taka78

Üye
tabisi de KARARSIZ KALDIM özellikleri hemen hemn aynı ama samsung ağır basmasına rağmen alcatel de fiyatı cazip pek yardımcı olamadım dimi :(

xxxsrdrxxx

xxxsrdrxxx

Üye
galaxy w

-Emre

-Emre

Üye
yukarda fiyatı aynı yazıyo ama sen alcatelin fiyatı daha cazip diyosun ? Anlamadım ama galaxy w tavsiye ederim ben de almayı planlıyorum :)

taka78

Üye
teknosa dan bakmıştım (kızılay avm açılalıdan beri her hafta fiyatları güncelliyorum [beynimdeki] ) :D o açıdan bakmıştım geçen hafta alcatel telefonlar indirimde idi :D

arda22Cep

arda22Cep

Üye
    Konu Sahibi
yukarda fiyatı aynı yazıyo ama sen alcatelin fiyatı daha cazip diyosun ? Anlamadım ama galaxy w tavsiye ederim ben de almayı planlıyorum :)
Alcatelın fıyatına daha cazip demedım. Hatta bazı testler bile galaxy wyi gösteriyor dedim.Fiyatları aynı 700tl.

quantino

Üye
Kardeş bende bir samsung galaxy wonder kullanıcısıyım ben alalı 2 ay falan oldu ama telefonumdan çok memnunum çok kullanışlı ve rahat abimin iphone 4 ü var herkesin telefonu kendine rahat gelir biliyorum ama bu telefonu aldıktan sonra o telefonu kullanamıyorum çok kullanışsız geliyor aynı şekilde htc sensation ve samsung wave 3 de öyle bu yüzden ben telefonumdan çok çok memnunum almanı tavsiye ederim biraz daha bekle s3 çıktı daha da fiyatının düşeceğini tahmin ediyorum..

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye

halittosun

Üye
Birader Henüz Almadıysan Sana Alcatel Ot 995 Tavsiye Ederim Yaklaşık Bir Aydır Kullanıyorum Çok Memmunum Teknosadan 599 tl ye Aldım Alcatel şu Anda Fransa dan İcs 4.0 Güncellemesini Dağıtmaya Başladı Kesinlikle Tavsiye Edeceğim Bir Telefon Samsung W O kadar Güncelleme Görmesine rağmen Hala Reset Donma Sorunları Yaşıyor Üstelik Samsung W ye okadar Para Verilirmi Oda Ayrı Bir Tartışma Konusu

Kerim.

Kerim.

Üye
Birader Henüz Almadıysan Sana Alcatel Ot 995 Tavsiye Ederim Yaklaşık Bir Aydır Kullanıyorum Çok Memmunum Teknosadan 599 tl ye Aldım Alcatel şu Anda Fransa dan İcs 4.0 Güncellemesini Dağıtmaya Başladı Kesinlikle Tavsiye Edeceğim Bir Telefon Samsung W O kadar Güncelleme Görmesine rağmen Hala Reset Donma Sorunları Yaşıyor Üstelik Samsung W ye okadar Para Verilirmi Oda Ayrı Bir Tartışma Konusu

galaxy w kullanan biri olarak soyluyorum reset,donma problemi yok. her seye inanmayin:evet:

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi
seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
Fanlik yapmayin ikiside iyi cebimde para kalsin ama marka tecrubesi olmasin diyorsan alcatel ben parayi basayim guvendigim markayi alayim diyorsam galaxy w.

Bu yaziyi galaxy w ile yaziyorum bu arada :ehe:

furkan176

furkan176

Üye
Almışsındır büyük ihtimal bence 2 sinide alsan boşa gitmez benim tanıdığımda var wonder fena telefon değil bende aralarda kalmıştım alcatel güvenilirmi diye alalı 3 ay falan oldu ve hiç bir problemi kasma donma falan olmadı ekranıda 4.3 film oyun eğlencesini dorukta yaşıyorsun zaten şarjıda bende 2 gün gidiyor burda amacım fanlık değil yanlış anlaşılmasın wonder iyi kötü demiyorum ama alcatele kötü demek bence yanlış olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt