Galaxy w kernel yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cihansarikaya

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy w kernel yardim
Arkadaşlar wonder için kernel ariyorum otg ve tv out özellikli konudan anlayan arkadaşlar varsa yardim bekliyorum ve piyasadaki wonder kernelleri nedir araştirmama rahmen oc kernelden başka kernel bulamadim google bile yazdim yok

ferhatat

Üye
Ya arkadaş oc karnel var orjinel rom için.oda orjinal rom mun icine ediyor. Ne uygulamaya girebiliyorsun.ne de müzik çalarda ekolayzı ayarı.kardeş birde costüm romlar için 4 tane karnel var.onun da iki tanesi düzgün calisiyor. Chmod 9 .

-Emre

-Emre

Üye
bana da lazım otg destekli tv out olmasa da olur :)

cihansarikaya

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu işten anlayan yok mu veya bu konu daha önce açıldımı ben bilmiyorum bilgisi olanlar lütfen yardım etsin bundan önce c6-01 kullanıyordum her iki özellikte çalışıyordu (tv kablosu n95 ki ile aynı) araştırdım kernel üzerinden otg açmak mümkün ama her cihazda degil wonder da mümkünse yolu gösterin yada emin olan varsa gerçektyen yok desin

cihansarikaya

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar orada otg veya kernelden bahsedilmiyor orada olaya tamamen farklı orada bahsedilen xp den vistaya geçiş benim istediğim bios ayarları arkadaşlar çalışmışlar bir ürün ortaya çıkarmışlar saygı duyuyorum fakat onların ürünündede otg yok olsa sadece kernel uyumlu hale getirilmesi sorunu çözer yorumlarınızı bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt