S3 mini çalışmadı kardeşim MC3 Durduruldu diyor![]()
gerçektende detaylı açıklamışşın kurulumu ve yorumlara göre de çalışıyor oyun inan senin gibi yaptığı işe özenenlerin sayısı çok fazla deil![]()
![]()
![]()

Teşekkür ederim

İlk zamanlar mağazada ucretsiz vermişlerdi . MOdern combat 3 bitirdimmodern combat 4 de bitirdim .
sıra qeldi yeni versiyonuna miltdown modern combat 4 bitircem.. 5 6 7 8 qelir inşallah

Teşekkürler

Sağolun hocamhelal son part kaldı
Paylaşımlarının devamını dilerim...

Bir deniyim
Çalıştı saolasın![]()
sevindim valla keyifli oyunlar hocamBen 3 ü sorunsuz oynuyorum daha once paylasildiginda yuklemistim bitti hatta
ben101 di paylasan galiba
paylasim icin tesekkur
Modern Combat 5'in çıkmasını bekliyorum hocam ilk ben paylaşacağım beklemede kalın Teşekkürler![]()

Modern Combat 5'in çıkmasını bekliyorum hocam ilk ben paylaşacağım beklemede kalın
![]()

bu linkleri tabletten açtım yandexin indir butonu falan çıkıyo ama basınca indirme yapmıyo
pc den mi indirmek gerek

Galaxy wonder için modern combat 4 yok mu 3 ü bitireli çok oldu4 ü arıyoz
![]()
hocam linkler belliKurulum biraz karışık geldi niye 2 tane data dosyası var
- - - Eklendi - - -
main obb de ki herşeyi indircez mi? tek linki yandex diske yada zippyshare ye atsan![]()
Hocam ben galaxy w telefonumdan yandexten indirme yapabiliyorum
- - - Eklendi - - -
Paylaşmıştım daha önce türkçe sürümüydü anıl bey ney yazıkki konumu sildi .
- - - Eklendi - - -
hocam linkler belli![]()
o linkleri indirin sonra rardan çıkarın. Ardından patch dosyası var onuda indirin onuda rardan çıkarın patch dosyasını obb dosyasının çıktığı klasöre com.gameloft v.s yazar o klasörün içine atın apk yi kurun ilk açılışta internete bağlı olun oyundan atma sorunu yaşarsanız telefonunuzun dilini ingilizce yapın sorunsuzca oynayabilirsiniz.