esokmen Üye cCccevocCc' Alıntı: Tesekkur ederim... :-) Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kardesim
drag10 Üye Arkadaşlar Galaxy wonder aldım bence cok guzel bır telefon sızce nasıl tavsiyelerinizi bekliyorum bide kullanırken degısık kısayollar var mı mesela ?
Arkadaşlar Galaxy wonder aldım bence cok guzel bır telefon sızce nasıl tavsiyelerinizi bekliyorum bide kullanırken degısık kısayollar var mı mesela ?
Tolga3521 Üye Eğer Wi-Fi varsa evinde AirDroid Kullanabilirsin Kablosuz Dosya Aktarmaya Yarıyor Go Power Master Kullanabilirsin Google Play'e Widget yaz güzel widgetler çıkar. Hayırlı olsun yeni telefonun.
Eğer Wi-Fi varsa evinde AirDroid Kullanabilirsin Kablosuz Dosya Aktarmaya Yarıyor Go Power Master Kullanabilirsin Google Play'e Widget yaz güzel widgetler çıkar. Hayırlı olsun yeni telefonun.
Tolga3521 Üye Google Play'e Gir Arama Simgesine Tıkla İndireceğin Uygulama adını Yaz Arat Ordanda indir
drag10 Üye saol pwki arkadaslar bluetoothla karsilikli oynanan oyunlar var mi varsa isim verebilirmisiniz
Bysalih41 Üye Bu forum basliginda galaxy w ile ilgili ogrenmek istediginiz herseyi sorun bilen arkadaslar Cevap versin
Bu forum basliginda galaxy w ile ilgili ogrenmek istediginiz herseyi sorun bilen arkadaslar Cevap versin