Galaxy W I8150 - Touchwi3 ( En İyi Şarz - Performans )

internetle ilgili sorun var galiba watşaptan fotoraf inmiyo hata veriyo bazende yazışmaları göndip almıyo..

NovaTR14

Üye
whatsapp tan kaynaklanır silip tekrar yükle olmazsada whatsapp ın sitesinden indirip kurBu arada arkadaşlar romum için gerekli dosyaları indirdim yakında başlicam hadi hayırlısı olsun. CM10.1 tabanlı olacak.

whatsapp tan kaynaklanır silip tekrar yükle olmazsada whatsapp ın sitesinden indirip kurBu arada arkadaşlar romum için gerekli dosyaları indirdim yakında başlicam hadi hayırlısı olsun. CM10.1 tabanlı olacak.
Kolay gelsin sindiden

NovaTR14

Üye
Saol un hocam arkadaşlar eğer romda istediğiniz herhangi bir özellik varsa söyleyebilirsiniz eklemeye çalışırım.

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Beyler Romun İsmini Galaxy W - Lightning Rom Olarak Düşünüyorum Ne Dersiniz .

daha çekici bişey olabilir bence isminyle büyülemeleli..

Bravia Engine 2 KONUSUNU BİRAZ AYRINTILI ANLATIR MISINIZ HOCAM PEK ANLADIM NASIL YAPACAĞIMI YANLIŞ BİSEY YAPMAK İSTEMİYORUM

NovaTR14

Üye
Yıldırım Romu gibi birşey oluyor sanırım ROM ismi aslında hiç önemli değil. Sadece iyi bir rom olsun o yeter.

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Hızlı Anlamında Şimşek Falan Ya
Bravia Engine 2 KONUSUNU BİRAZ AYRINTILI ANLATIR MISINIZ HOCAM PEK ANLADIM NASIL YAPACAĞIMI YANLIŞ BİSEY YAPMAK İSTEMİYORUM

Hiç Uğraşmayın Bugün Romu Paylaşıcam .

Neagf

Üye
Çözünürlüğü nasil arttirdiniz hocam?

NovaTR14

Üye
Sanırım build.prop ayarlarını değiştirdi tcfb hocam.

Tepkiler: Neagf

NovaTR14

Üye
Galiba ben yapmadığım için bilemeyeceğim hocam ama çözünürlük değiştirilemez büyük ihtimal dpi ı değiştirmiştir

Tepkiler: Neagf

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Görüntüde Çözünürlük