Telefon Tavsiyesi Galaxy w i8150 mi Nokia C7 mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
smsnmz

smsnmz

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy w i8150 mi Nokia C7 mi
İki telefon arasında kaldım fiyat olarak birbirine yakın. Sadece 8150 30 lira pahalı. Yardım

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Galaxy W'nin işlemcisi C7'nin işlemcisinin 2 katından daha fazla.Ayrıca ekran olsun hız olsun android olsun her yonden bin basar galaxy w.

alien97

alien97

Üye
her türlü galaxy w.

Lenneth

Üye
Galaxy W

tolga829

tolga829

Üye
öncelikle telefon meraklısıysan zaten android tüm işletim sistemlerinden üstündür diyorsundur sende...ancak ne amaçla kullanacağını tam bilmediğim için bu linki öneriyorum 0 kafandaki soruları cevaplayacaktır ve fikrim tabi ki samsung galaxy w

smsnmz

smsnmz

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun benim aklımdan da galaxy geçiyordu ama iki telefonun özelliklerini tam olarak bilmiyorum. Bi de şimdiye kadar kullandığım telefonlar pek akıllı telefon sayılmazdı.

enenengin

Üye
tabii ki galaxy i8150.

bu cebin kullanıcısıyım. 2 ay oldu alalı. 3 gün şarj süresini gördüm. utandımda oyun vs ile bitirdim şarjını. dokunmatik ekranda 3 gün şarj. rüya gibi gelebilir ama öyle. tabii 5 saatte de biter bu şarj olayı kullanıma bağlıdır eninde sonunda!!!

benim yourmlarımı aratırsan İ8150 ile alakalı pek çok yorumumu görmemen mümkün değil bilgin olsun !!!

hata yapıp NOKİA alma. [ çoook eskilerin NOKİA kullanıcısıydım. Ha birde ıphone almayı unut öyle bir hayatının hatasını yapmayacağını var sayıyorum. ]

ENENENgin

hakanharun06

Üye
galaxy w ekran tft ekran sakın alma pisman olursun hersey islemci değil bence 700 veya 701 al nokıanın yeni modelleri hız ve islemcide enaz w kadar iyi vede amoled ekran.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt