Galaxy w hakkında acil !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erenozgur123

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy w hakkında acil !!
Arkadaşlar telefonumda yazılımla beraber gelen bazı uygulamalar vardı onları kaldırmak için telefonumu root ladım kaldırdım ve birde antutu cpu master biraz merak ettim ayarlarıyla oynadım sonra telefonumu unroot edip fabrika ayarlarına döndürdüm ardından sarj konusunda büyük bi değişim oldu 1 saate %1 i giden sarjın 1 saate %10 gitmeye başladı acaba neden oldu arkadaşlar ?

Samet.25

antutu cpu duruyomu hala duruyosa kaldır root ister o antutu cpu ayarlarından sarj sorunu olmus olabilir

erenozgur123

Üye
    Konu Sahibi
antutu cpu duruyomu hala duruyosa kaldır root ister o antutu cpu ayarlarından sarj sorunu olmus olabilir
cevap için teşekkürler peki antutu cpu masteri kaldırdığımız zaman telefon işlemci tekrar aynı ayarlarına dönermi ?

Samet.25

döner zaten root u kaldırdıysan coktan dönmüştürde rootsuz calısmaz antutu cpu ayrıca cpu ya overclock yapmak ıcın kernel ın overclock desteklemesı lazım

erenozgur123

Üye
    Konu Sahibi
döner zaten root u kaldırdıysan coktan dönmüştürde rootsuz calısmaz antutu cpu ayrıca cpu ya overclock yapmak ıcın kernel ın overclock desteklemesı lazım

hmmm anladım çok teşekkürler

Samet.25

rica ederim

erenozgur123

Üye
    Konu Sahibi
güncell

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...