su anlık bi sorun yak ama I/O scheduler ROW eklenmiş default olarak.. bu ROW nasıl bişe oluyor bilen anlayan biri yazsın lütfen..
build 5i yükledim gercekten kaymak gibi.. hız olarak baya fark var
Ön kamera çalışmıyor. Normal kamera ile fotoğraf çekildiği an ekran yeşilleniyor ama hemen düzeliyor ardından. Panoramik fotoğraf çekiminde ekran bozuluyor. Kamera çekimi de kalitesiz mi yoksa bana mı öyle geldi bilemiyorum.
Ayrıca baya hızlanmış diyebilirim cm10. Fakat bana cm9 daha stabil geldiği için tekrar cm9'a döndüm.
Ön kamera çalışmıyor. Normal kamera ile fotoğraf çekildiği an ekran yeşilleniyor ama hemen düzeliyor ardından. Panoramik fotoğraf çekiminde ekran bozuluyor. Kamera çekimi de kalitesiz mi yoksa bana mı öyle geldi bilemiyorum.
Ayrıca baya hızlanmış diyebilirim cm10. Fakat bana cm9 daha stabil geldiği için tekrar cm9'a döndüm.
Arkadaşlar şimdi kuranlar var aranızda cm9 ile cm10 karşılaştırırsak hangisi daha hızlı geldi ?
ve ayrıca yoon kernel 1 haftaya cm10 için yeni kernel gelir ve zaten kamera çözüldüğüne göre en baba 2 haftaya ön kamera + diğer sorunlarda giderilir gibi geliyor 2 hafta olmazda 3 hafta olur baya yol katedilmiş zaten gerçekten tebrik etmek lazım.
Benim görüşüm sadece bu denemedim ama ; tam sorunlar giderildiğinde kurmak en mantıklısı
bu romu kurmayın ne kadar jellybean ce cm10 desteği ile çok hızlı olmasına karşın hataları sizi çileden çıkartabilir oyun ortasında oyun kendini kaptabilir saçma hatalarla karşılaşabilirsiniz ama beta sürüm kullanmaya değer
bu romu kurmayın ne kadar jellybean ce cm10 desteği ile çok hızlı olmasına karşın hataları sizi çileden çıkartabilir oyun ortasında oyun kendini kaptabilir saçma hatalarla karşılaşabilirsiniz ama beta sürüm kullanmaya değer
Kararlı sürümden tek eksiği ön kamera şu an. cm9da elde edemeyeceğiniz kadar iyi bir performansla çalışıyor(kaymak gibi ). Arka kamera gayet iyi, bende hiçbir sorun çıkarmıyor ve kalitesi de normal kameradan farklı gelmedi.