Bunlar cm9un ve cm10un uzerinde bulunan stock(orjinal)
Kernellerini bulunduran bi link. Eger baska kernel yukleyip begenmediyseniz bu linkteki uyumlu kerneli indiriip ayni sekilde geri yukleyebilirsiniz.
Bende şuan 4.1.2 cyonagenmod yüklü (Galaxy W) her şeyden memnunum fakat. Orj. Menüsünde simgelerin yerini değiştiremiyorum bu yüzden go launcher kullaniyorum performansida etkiliyor tabi. Orj. Temada bu sorunu nasıl çözebilirim? + Görev Yöneticisi yok + en önemli sorunum File Manager 'e girdigimde hafiza karti dosyalari cikmiyor. External SD dosyasi yok fakat pcye takinca cikiyor ve apolloda sd karttaki muzikler gozukuyor fakat file managerde yok bu dosyalar. Yardimci olursaniz sevinirim
Bende şuan 4.1.2 cyonagenmod yüklü (Galaxy W) her şeyden memnunum fakat. Orj. Menüsünde simgelerin yerini değiştiremiyorum bu yüzden go launcher kullaniyorum performansida etkiliyor tabi. Orj. Temada bu sorunu nasıl çözebilirim? + Görev Yöneticisi yok + en önemli sorunum File Manager 'e girdigimde hafiza karti dosyalari cikmiyor. External SD dosyasi yok fakat pcye takinca cikiyor ve apolloda sd karttaki muzikler gozukuyor fakat file managerde yok bu dosyalar. Yardimci olursaniz sevinirim
Bunların hiçbirisi gerçek sorunlar değil sadece kullanmayı bilmiyorsunuz.Cm romlarında menüyü düzenleyemezsiniz otomatik olarak alfabetik sıraya göre yerleşir.Cm10da hafıza kartı ve telefon hafızası storage/sdcard0 ve storage/sdcard1 altında.Cm9da ise mnt/sdcard ve mnt/external_sdcard altında yer alıyor.
Format atmaktan kastınız romu orjinal ayarlarına çevirmekse cwm recovery girin ve wipe data/factory reset seçin yeniden başlatın yeter.Eğer orjinal roma dönmek istiyorsanız konu altında anlatım var.