Galaxy W Cyanogen resmi sürüm listesine mi alindi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erdi_s

erdi_s

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy W Cyanogen resmi sürüm listesine mi alindi?

Bir forum sitesinde bu linki gordum ve paylasmak istedim. Yazdigina gore yani benim anladigima gire CM 10.1 kaynagina resmi olarak wonder da dahil edilmis. Dogru mu yoksa ben mi kör oldum :D

sadikbircan

Üye
Yazılanlardan anladığın şey doğru ama eğer konunun tamamını ve yorumları incelersen konuda kaynak belirtilmemiş.Bu listenin cm ekibinden sızdırılmış olduğu iddia ediliyor ancak henüz cm ekibinden resmi olarak cm10.1 ile ilgili hiçbir destek listesi yada başka bir haber yayınlamadi.Ayrıca o listede galaxy w nun yer alması aynı donanıma sahip olaması nedeniyle galaxy exhibit ve s+ ında yer almasını gerektirir.Hatta galaxy exhibit ile donanım %99 aynı romları bile çok ufak düzenlemelerle sorunsuz yüklenebiliyor.Yani galaxy w yanında s+ ve exhibit de olsa belki daha inandırıcı olurdu.Ama size tavsiyem bunu fazla takmayın arco telefonunu değiştirmezse cm10.1 değil cm11 bile göreceğiz merak etmeyin :) Kaldı ki arco şuanda cm9 ve 10 haricinde android 4.2 ilede çalışıyor.4.2 nin şuan neredeyse hiçbirşeyi çalışmadığı için kaynağını yada romu paylaşmıyor ama yeni kernelden kısa süre sonra oda çıkar :)

- - - Eklendi - - -

Birde ne kadar android rom başlığı ile ilgili olsada genel bölümü daha uygun olurdu bu konu için.

erdi_s

erdi_s

Üye
    Konu Sahibi
Valla yonetici buraya tasidi sagol ustad bilgilendirmen icin ;)

sadikbircan

Üye
Zaten genel bölümünden kastım burasıydi.Diğer genel bölümü bu konu için fazla genel kaçar zaten :)

• Beğen
Tepkiler: erdi_s
erdi_s

erdi_s

Üye
    Konu Sahibi
Resmi destek her zaman olmali wondera ya. Bunun bi aciklamasi olamaz ustad

Oby_

Oby_

Üye
Wonder için gerekli destek bence fazlasıyla veriliyor.Ayrıca samsung ' un Cyanogenin en iyi elemanlarından birisini bünyesine katmasıda var tabi.Ancak bu tamamen deneme yanılma bi haber.Böyle bişey imkansız gibi birşey.

sadikbircan

Üye
Ya takmayın bu kadar samsungu cm ekibini simdiye kadar cm ekibi mi destek verdi samsung mu? Bütün desteği arco sağlıyor cm10.1 desteğinide sağlayacak.Zaten böyle bir proje olsada basına arco getirilirdi heralde.Cm kadrosunda her zaman yeni gelistiricilere yer var bu yüzden arco cm ekibine katılırsa ancak inanırım ben bu habere.

• Beğen
Tepkiler: erdi_s
erdi_s

erdi_s

Üye
    Konu Sahibi
Arco arco arcoo :):):):)
Sadik hoca sadik hoca oley :D:D:D:D:D

sadikbircan

Üye
Hoca camide :D sadık desen yeter daha hocalık bir tarafım yok en fazla rom yükleyip birkaç mod falan yapabiliyorum.Asıl hocamız arco :D

erdi_s

erdi_s

Üye
    Konu Sahibi

hakan572123

Üye
Hadi inşallah çabuk gelir bu romlar biran önce romların stabil olmasını istiyorum , iyiki arco var olmasaydı telefonuma asla aşık olmazdım arco yeni romlar çıkardıkça telefonuma bir kez daha aşık oluyorum

erdi_s

erdi_s

Üye
    Konu Sahibi
Aynen ;) yakinda cm9 nightly de gelcek sanirim. Resmi surum cikarmasa da olur cm :D yasa arco :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt