Galaxy w cm9 stabiliteyi en üst seviyeye çıkarmak(nighty konu) :D

Sponsorlu Bağlantılar

Ali58_58

Ali58_58

Üye
    Konu Sahibi
lazerdroid başka bir scriptle çakışıyor veya kernelde eksiklk var kuramyın o yüzden

- - - Eklendi - - -

neyse konuyu düzenledim tamamen kıvama geldi nova launcheri herkez biliyordu eski konudan ama ekledim onuda kurun

alprnx

alprnx

Üye
hocam bravie_engine ve xloud yapıp yapmamak bize kalmış deilmi ? şart deil yani

bide işlemci yönetiminde ; smartassV2-conservative-ondemand-lulzactive-performance var 3xyoon de hangısı yapalım.

-Emre

-Emre

Üye
ben lulzactive kullanıyorum ama interactive ve conservative de iyi

Ali58_58

Ali58_58

Üye
    Konu Sahibi
lulzactive zaten interactive tabanlı

- - - Eklendi - - -

:) :) :)

tekiner57

Üye
Bravia_Engine.zip ve XLoud.zip her ikisinin de tarif ettiğiniz gibi yaptım fakat masaüstünde herhangi bir kısa yol oluşmadı teşekkürler

mert07980

Üye
Hocam dosyaları sd carddan kursam sıkıntı olmaz demi ?

Ali58_58

Ali58_58

Üye
    Konu Sahibi
Sd carddan kursanız tabi olr o engineler uygulama değil ekran çözünürlüğünü felan düzeltiyor işlemci yöneticisini uluzactive yapın

• Beğen
Tepkiler: mert07980

tekiner57

Üye
teşekkürler

alprnx

alprnx

Üye
ali hocam bi yazınızda 3x yoon kurduktan sonra cpu masterden advanced-I/O Scheduler ' i sio veya cfg yapın demişsiniz ben sio yaptım.ancak ne için yaptım neden yaptım ne işe yarar bılmıyorum. :) açıklarmısınız kısaca

deadhero

Üye
braive engine ve xloud un olup olmadığını nasıl anlarız?

-Emre

-Emre

Üye
Bravia Engine gerçekten farkediyor =)

alprnx

alprnx

Üye
emre kardeşim ben bravie engine yükledim ama yüklediktenten sonra advance/fix permisson yaptım sonra system reboot now yaptım bi sıkıntı cıkarmaz demı advanced/fix permisson yapmam ? bravie engine çalışıyordur deilmi ?

Ali58_58

Ali58_58

Üye
    Konu Sahibi
emre kardeşim ben bravie engine yükledim ama yüklediktenten sonra advance/fix permisson yaptım sonra system reboot now yaptım bi sıkıntı cıkarmaz demı advanced/fix permisson yapmam ? bravie engine çalışıyordur deilmi ?
hayıt gerek yok kardeşim yükle geç cmwden yani yükle ve reboot system now yap bu kadar

- - - Eklendi - - -

gpu yöneticiyi sio yapın gpu çok akıcı oluyor takılmalar baya azalıyor konuda anlattım ---ler--- içinde

szrmms

szrmms

Üye
lazerdroid konusunda da bilgilendirme yapar mısınız ?

-Emre

-Emre

Üye

yok fix permissions hiç bi zaman sorun çıkarmaz çünkü dosya silmiyor sadece dosya izinleri düzenliyor =)

serkansekerci

Üye
Bu seeder tam olarak ne ise yariyor.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
:tşk:

alprnx

alprnx

Üye
ali hocam rc5 çıktı :D gene konuyu düzenlemek sana kaldı :)

mustafa938

mustafa938

Üye
ali hocam çok sağ olun telefon uçuyor

Üst Alt