arkadaşlar çok özür dilerim bende yanlış duymuşum thunderbolt bi kernel değil sistemin düzenleyen bişeymiş.hem thunderbolt hemde 3x yoon kernel kurmamı önerdiler bi denicem bakalım.
yoon ustune bide thunderbolt kurmamı önerdi başka arkadaşlar birde siz deneyın bu arada gene duzelteyım thunderbolt kernel değil sistemi düzenleyen bişeymiş.
sorun olmaz kardeşim zaten thunderbolt kernel değil sistem gereksinimlerine göre sistemı düzenleyen bi olay.bende cm9 rc4 + 3x yoon kernel + üstünde thunderbolt yüklü çok memnunum.thunderbolt için wipe işlemlerine gerek yok.
- - - Eklendi - - -
Arkadaşlar cm9 rc4 için tauchwiz 5 link verebilcek olan varmı ? türkçe olursa çok iyi olur.şimdiden teşekkürler.
Ali ben 1.5 haftadır Nemus Launcheri xperia teması ile kullanıyorum.
Sende bi test et istersen çok daha yararlı olduğunu düşünüyorum
efekt vs çok abartılı bi tema değil ve kasmıyor kesinlikle kasma yok.
------------------------------------------------------------------------------------
İşlemci yöneticisi ne sizin ? en uygunu sizce hangisi ?
ali hocam cm9 rc4 + 3xyoon + thuınderbolt üstüne lazerdroid kurmayı denedizniz mi ? ben denedım telefon açılış ekranında takılıp kalıyor.en baştan cm9 rc4 yükledimüstüne hiç bişe kurmadan gene lazerdroid yükledim gene açılışta kaldı telefon.halbukı kernel 3.0.62 yani 3.0.57'nin üstünde neden böyle yapıyor acaba sorun bendemı ? sizde bi lazerdroid kurmayı denermisiniz ? N.A.W.Y açtıgı telefon hızlandırma konusundan indirmiştim.