Galaxy W Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom Final(06.06.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

capkino_42

Üye
rc 9 kullaniyorum cm 10.1 4.2.2 ye gecmem icin ne yapmam gerekiyor bu konuda acemiyim yardimci olursaniz sevinirim

ismailozcn

ismailozcn

Üye
ByJee

ByJee

Üye
Eline Sağlık Kardeşim Başarılarınızın Devamını Dilerim... Benim Telefonum C5-03 Ama Bir Arkadaşımın Telefonuna Atmak İçin Girdim Android Forumuna Güzel Paylaşımlar Var Belki Bir Daha Girmeyeceğim Bir Bölüm Kolay Gelsin Hepinize...

Qull

Üye
Rc9 icin ygun wifi hatası vermeyen kernel önerirmisiniz

capkino_42

Üye
Tskler yardim icin

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Arkadaşlar CastagnaIT kernel nasıl 720p video çekiyormu ? Şarj durumu iyimi ?

ecel-

ecel-

Üye
mrb arkadaşlar romu yükledikten sonra galeri ve kamera yı kullanamıyorum kamerayı açmaya çalıştığım zaman '' Kamerayı kullanmadan önce bir SD kart takın. '' uyarısı veriyor ve galeri ye girdiğim zaman ise ''No external storage available'' uyarısı veriyor bu işlerde yeni olduğum için çözemedim ama rom gerçekten süper gayet stabil ve akıcı subway surfers te hiç kasma yapmıyor gerçekten güzel bu uyarılar düzeltilebilirmi ve bi çözüm yolu varmı şimdiden teşekkür ederim.

ByJee

ByJee

Üye
Romu yükledikten sonra müzik dinlerken sesi son açtıgımda cızırtı yapıyor öncenden yapmıyodu yardımcı olursanız sevinirim..

sakuraozgun

Üye
Arkadaşlar sanki bana aşırı şarj yiyormuş gibi geldi nedense.. Bilgilendirme yapabilecek olan varsa sevinirim bende...

ishak388

ishak388

Üye
hacı gameloft oyunları galaxy w de açılmıyor lütfen yardım et nasıl açarım

DAN01

Üye
arkadaşlar ben kurdum programları indiremiyorum google play de sorun veriyor ne yapmam lazım biri acil yardım etsin dün geceden beri uğraşıyorum :ağlarım::off::vur şimdiden yarıdmlarınız için :tşk:

DAN01

Üye
beyler bi cevap verin

safo95

safo95

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben kurdum programları indiremiyorum google play de sorun veriyor ne yapmam lazım biri acil yardım etsin dün geceden beri uğraşıyorum :ağlarım::off::vur şimdiden yarıdmlarınız için :tşk:
gapps eklentisni indirip kurdunmu cwmde ?

hsynn64

Üye
MUkemmel oldu . 1 yildir yapmaya korktugum root rom olayi toplam 20 dakika surdu

• Beğen
Tepkiler: eMReSK26
rtaymus07

rtaymus07

Üye
Şu otg olayı kesin çalışıyor demi??
Kullananlar varmı??
Sırf bunun için cm9 a geri döndüm ama daha kabloyu almadım. Emin olmadanda almak istemiyorum...yardımcı olabilirseniz sevinirim. :D:D

ugurtayfur

ugurtayfur

Üye
arkadaslar bilen varsa bi yardım etsin xda link çalışmıyor romu baska nerden indirebilirim.

zemcom

Üye
arkadaşlar en stabil kullanşlı sorunsuz mod bumudur? Kuran arkadaşlar bir kıyaslama yapabilirlermi, mod 9 mod 10 mod 10.1

EnverYigit

EnverYigit

Üye
CSR Racing donma yapıyor sonra kapatmak zorunda kalıyorum. Sizde de oluyor mu? CM9 RC9 roma sahip olduğum için buraya yazmak zorunda kaldım..

cCccevocCc

Üye
gapps linki kirik kardess !!!

Üst Alt