ben rc8 de usb ile pc ye bağlayınca usb bağlandı yazısı gelmiyor bu telefonun içindekileri usb kablo ile nasıl bilgisayarda görebilirim yardım
malesef olmuyor birkaç defa kies yükledim usb driverları falan tekrar mı yüklemem gerekiyor ya da bu konuda 3.parti program varmı birsürü program denedim ama bilgisayarda hiç görünmedi
otomatik görüyo zaten telefonda herangi bişey yapmana gerek yok sadece kabloyu tak.Bilgisyarımı aç cihazını görürsün zaten kolay gelsin
malesef olmuyor birkaç defa kies yükledim usb driverları falan tekrar mı yüklemem gerekiyor ya da bu konuda 3.parti program varmı birsürü program denedim ama bilgisayarda hiç görünmedi
tamam birde samsund usb driverları tekrar yükleyip deniyim sonucu yazarım
kiesle alakası yok bende yüklü değil o.bende sadece samsung driverlar yüklü telefonu takınca hiçbi tuşa basmadan görüyorum belleklerimi

CM9 RC9 HAYIRLI OLSUN
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sadece flaşlıyoruz dmi wipe falan hiç gerek yok ayarlarımız aynen kalıyo ?
teşekkürler konuda güncellenir umarımsadece flaşlıyoruz dmi wipe falan hiç gerek yok ayarlarımız aynen kalıyo ?
Cm9 a geçmeyi düşünüyorum bu konudaki fikirleriniz nelerdir telefonum sgw i8150 ama cyonogenmod un arayüzü bence hoş değil touchwiz ics sanırım touchwiz 5 le aynı atmak için önerdiğiniz link var mı
Rc 9 la çok birşey gelmiyor bir kerneli güncelliyor bende şu an rc 8 indirdim sonra rc 9 u gördüm rc 8 kurarım belki arkadaş kurdu rc9 hata falan verirse diye birde touchwiz 5 ics mi oluyor yoksa jelly bean mi
Birde sizce stock rom şu an bendeki onu kaldırıp cm9 yüklemeye değer mi?yüklesem mi yüklemesemmi çok düşündüm cm 9 çok güzel ama touchwiz ics arayüzü lazım Son soru cm9 rc 8 veya rc9 yükledim diyelim rc10 çıkınca hepsini silip yeniden mi kuracağım?Bunlara cevap verirseniz çok sevinirim bende kurmak istiyorum ama performans düşüşü yaşarım diye korkuyorum.
başka yardımcı olabilecek varmı biraz önce stock rom da galaxy mini 2 de denedim çalışıyor yani bilgisayarda bir sıkıntı yokben rc8 de usb ile pc ye bağlayınca usb bağlandı yazısı gelmiyor bu telefonun içindekileri usb kablo ile nasıl bilgisayarda görebilirim yardım
Ayarlar/depolama/seçenekler/usb bilgisayar bağlantısı gibi birşey var ona tıkla en alttakini seçbaşka yardımcı olabilecek varmı biraz önce stock rom da galaxy mini 2 de denedim çalışıyor yani bilgisayarda bir sıkıntı yok
İstediğin müziği system/media/audi/alarms ın içine at.yeniden baslat olurArkadaşlar, Alarm Zil Sesi olarak standart seslerden başka tanımlayamıyor muyuz? Güzel bir müzikle uyanmak varken vırt vırt sesler çıkıyor yahu bulamadım![]()
İstediğin müziği system/media/audi/alarms ın içine at.yeniden baslat olur

denedim biraz önce ama yine olmadı :Sİstediğin müziği system/media/audi/alarms ın içine at.yeniden baslat olur