ya üstad ben yedek almayı bilmiyorum o kadar çok rom yükledim ama yedek almadım hiç birinde her seferinde yeniden uğraşıyodum. yedek nasıl alınıyo acaba ?
Cyanogenmod romların hiçbirinde 3g görüntülü görüşme yoktur ama isterseniz skype yada hangouts kullanarak internet üzerinden görüntülü görüşme yapabilirsiniz
Whatsapp'daki sesli mesajlar aac türünden ses dosyalarıdır ve android 4.2.2'den itibaren(cm10.1'den itibaren) bu ses dosya türünü destekliyor. mesela şuan cm11'de sorun yok bütün sesli mesajları dinleyebiliyorsun
beyler ben romu kurmaya çalıştım status 7 installation aborted diye hata verdi olmadı daha sonra telefonu yeniden başlatmaya çalıştığımda recovery modda açıyor sürekli bi yardım ederseniz sevinirim
beyler ben romu kurmaya çalıştım status 7 installation aborted diye hata verdi olmadı daha sonra telefonu yeniden başlatmaya çalıştığımda recovery modda açıyor sürekli bi yardım ederseniz sevinirim
ben yaptım ama açılırken cyanogen mod 9 yazan mavili yerde kalıyo yarım saat 1 saat açılmıyo şimdi yeniden açmayı denedim bekliyorum buarada herşeyi tastamam yaptım.
bende cm 9 rom var telefonum galaxy wonder. Dream leagueye giriyorm bir süre oynuyorum ardından ekranın bir kısmı gözükmüyo sorunum bu yardımcı olursanız sevinirim hepinize teşekkürler.