Dolu dolu kullanimda bicok program acik 250Mb civari ram kaplio.Normalde 100 150mb civari.Evet dedigin gibi uygulamalardan calisan kismina geldiginde ayarlar kismi yuksek nedeni nedir bilmiorum.Ama sonlandirip cikarsan sanirim kapanir.Bilgi alisverisi yapioruz cok soru sordum ne demek İyi forumlar.
Tesekkur ederim ozaman bi sorum daha var touchwi rom kullandim uzun bi sure onun ram biraz daha iyi geldi fakat batarya icin bu rom u yukledim sizce hangi batarya uresi daha iyi kullananlar bi fikir verebilir mi
Cm 10.1 denedim(alpha 5), stock rom kullandim, suanda cm9 final kullaniorum.Sarj konusunda stock romla ayni sarj suresi cm9, ama cm 10.1 su gibi iciyor mubarek.Performans ve sarj cm9 bence.
Saat 8 de sarjdan çıkardığımda yüzde 80 di 15 dk da bir maxicep e tapatalkdan girip sizin gibilere yardımcı olmaya çalışıyorum şu anda yüzde 60 biraz da telefon görüşmesi yaptım bi yarım saat falan birde arka planda 2 antivirüs çalışıyor..
Yaklasik gun icinde 2 saat kadar 3g kullaniorum.50 adet felqn mesaj.1 saat kadar tel gorusmesi.15 saat sarjim gidio stock romdda bu ayniydi.Kullan test et kullanimdan kullanima bagli bu sarj suresi.Zaten rom degistirmek 10 dakikalik birsey.
Yaklasik gun icinde 2 saat kadar 3g kullaniorum.50 adet felqn mesaj.1 saat kadar tel gorusmesi.15 saat sarjim gidio stock romdda bu ayniydi.Kullan test et kullanimdan kullanima bagli bu sarj suresi.Zaten rom degistirmek 10 dakikalik birsey.
arkadaşlar jelly bean güncellemesi istiyoruz diye herkes e mail atsin sikayette bulunsun orijinal gb sürümünün stabil olmadigini unoffical jelly beanin telefonda kaldirdigini yasal haklarimizi istediğimizi söyleyin
Onun hakkında bir fikrim yok ama eğer apollo kullanmak istemediğinden stock rom daki müzik çalar ı istiyorsan sana poweramp ı öneririm en iyi android müzik çalar önceden ingilizceydi şimdi tamamen türkçe ve birçok özelliği var..
arkadaşlar ben orjinal roma dönmek istedim odin ile ilgili her şeyi yaptım adb yi filan da açtım fakat telefonu download modnda açtığımda odin telefonu görmüyür start a filan basıom telfonunuzu takın diyor başka bir usb kablosu ile de denedimn oda olmadı lütfen acl yardımmm!!!
arkadaşlar ben orjinal roma dönmek istedim odin ile ilgili her şeyi yaptım adb yi filan da açtım fakat telefonu download modnda açtığımda odin telefonu görmüyür start a filan basıom telfonunuzu takın diyor başka bir usb kablosu ile de denedimn oda olmadı lütfen acl yardımmm!!!