Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy W Android 2.3.6 Geri Donmek
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hiphopcu_06
Üye
Konu Sahibi
Galaxy W Android 2.3.6 Geri Donmek
Arkadaslar bende cynogenmod9 Android 4.0.4 kurulu cmw ile aldigim yedegi unuttum ve sd karti bicimlendirdim geri nasil donebilirim orjinal haline...
afq123
Üye
evet bende cynogen mod 9 beta 3 kurdum telefona geri nasıl 2.3.6 sürümüne dönebilirim yardımcı olursanız cok sevinirim
sadikbircan
Üye
Cm9 konusu altında orjinal sona geri dönüş için gerekli ayrıntılar yazılı.
demirlek03
Üye
abi bende sanırım başarısız bir root işlemi yaptım ve sımdıde unroot yapamıyorum bu 2.3.6yı tekrar yuklemenin bi yolu yokmu kafayı yiyecegim lutfen yardım edim
alattinctn
Üye
kardeşim odin kullanmayı biliyor musun
demirlek03
Üye
evet biliyorum fakat tarif ettıgınız gıbı olmuyor 600 dakıka bekledım olmasını dosyaları rar'dan cıkardım telefonu download moda aldım ancora ops sectım pda'ya 8150tarı sectım kontrol edıyo falan start dıyorum beklıyorum kesınlıkle hıc bır ılerleme yok
abi bende sanırım başarısız bir root işlemi yaptım ve sımdıde unroot yapamıyorum bu 2.3.6yı tekrar yuklemenin bi yolu yokmu kafayı yiyecegim lutfen yardım edim
root yapamadiysan unrootu nasıl yapican? Eğer root olmuşsa menüde superuser ya da süpersu vardır
sadikbircan
Üye
Arkadaşlar odin ile rom yükleyebilmek için orjinal romdada diğer romlarda da usb hata ayıklama modunun açık olduğundan emin olun.Aksi takdirde yükleme yapamazsınız.