Galaxy W 4.3 Android Rom (Stabil, Hızlı)

Sponsorlu Bağlantılar

sir mordred

sir mordred

Üye
kullandığın kernel 3.0.88 ve ION destekli değil o yüzden "çalışanlar" listesinden hybrid ION/Pmem ibaresini kaldırabilirsin
ayrıca cm10.2'nin son versiyonu(alpha5) ION rom ve sen ION kernel kullanmadığın için muhtemelen rom olarak alpha3 yada alpha 4 kullanıyorsun(yani eski sürüm cm10.2)
kernel linki şurda:
ve madridii 390 mb ram içeren kernelde 720p video kaydının çalışmadığını kendisi söylemiş

o yüzden yine "çalışanlar" ibaresinde bulunan "kamera" satırının yanına 720p(hd) video çekimi yapılamıyor diyede yazmalısınbirkaç tespit yaptımayrıca son olarak daha önceki mesajımda dediğim tüm cm10.2 romlarda bulunan bluetooth hatasını da listeye ekleyebilirsin
@avaresi kameranın bütün fonksiyonları tam olarak çalışıyor mu?

bir önceki mesajımda burda bulunan romu iyice irdeledim. sorduğun sorunun yanıtıda içinde var kardeşim :)

mustafanar53

mustafanar53

Üye
    Konu Sahibi
kullandığın kernel 3.0.88 ve ION destekli değil o yüzden "çalışanlar" listesinden hybrid ION/Pmem ibaresini kaldırabilirsin
ayrıca cm10.2'nin son versiyonu(alpha5) ION rom ve sen ION kernel kullanmadığın için muhtemelen rom olarak alpha3 yada alpha 4 kullanıyorsun(yani eski sürüm cm10.2)
kernel linki şurda:
ve madridii 390 mb ram içeren kernelde 720p video kaydının çalışmadığını kendisi söylemiş

o yüzden yine "çalışanlar" ibaresinde bulunan "kamera" satırının yanına 720p(hd) video çekimi yapılamıyor diyede yazmalısınbirkaç tespit yaptımayrıca son olarak daha önceki mesajımda dediğim tüm cm10.2 romlarda bulunan bluetooth hatasını da listeye ekleyebilirsin
Kamerada 720p calisiyor demedim dikatinizi cekerim kamera 420p cekebilirsiniz
Diger yazilari kopyala yapistir yaptim kardesim telden giriyorum aksam kameranin yanin sadee 420 p yazarim yada 720p desteklemez

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
sir mordred

sir mordred

Üye
Kamerada 720p calisiyor demedim dikatinizi cekerim kamera 420p cekebilirsiniz
Diger yazilari kopyala yapistir yaptim kardesim telden giriyorum aksam kameranin yanin sadee 420 p yazarim yada 720p desteklemez

tamamdır :) hayırlı akşamlar

mustafanar53

mustafanar53

Üye
    Konu Sahibi
Bluetooht hatasi vermiyor bende kardesim

sir mordred

sir mordred

Üye
Bluetooht hatasi vermiyor bende kardesim

bluetooth'u açtıktan sonra diğer cihazları bulamıyor sorun bu(çözümü bluetooth'u kapatıp tekrar açmak) ve alpha 5'den önceki sürümü kullandığın için adım gibi eminim ki bu hata var

ahmet.sekmen83

Üye
Ya hocam kotulemiyorum avea kullaniyorum 2gb sonra sinirsiza geciyor yanlizca saat soruyorum
Bukadar

mustafanar53

mustafanar53

Üye
    Konu Sahibi
bluetooth'u açtıktan sonra diğer cihazları bulamıyor sorun bu(çözümü bluetooth'u kapatıp tekrar açmak) ve alpha 5'den önceki sürümü kullandığın için adım gibi eminim ki bu hata var
Kardesim simdi yine denwdim yoldayim bluetoht u actim telefonlari gordu

sir mordred

sir mordred

Üye
Kardesim simdi yine denwdim yoldayim bluetoht u actim telefonlari gordu

görse bile dosya gönderimi mümkün olmayacaktır şimdi diyeceksin dosyada gönderiyor diye :) eski sürüm cm10.2 kullandığın için bu sorun adım gibi eminim ki var(şimdi ortaya çıkmasa bile bizaman mutlaka ortaya çıkacaktır) belki alpha 5'de çözülmüştür bilmiyorum ama alpha 5 kullanmıyorsun

mustafanar53

mustafanar53

Üye
    Konu Sahibi
görse bile dosya gönderimi mümkün olmayacaktır şimdi diyeceksin dosyada gönderiyor diye :) eski sürüm cm10.2 kullandığın için bu sorun adım gibi eminim ki var(şimdi ortaya çıkmasa bile bizaman mutlaka ortaya çıkacaktır) belki alpha 5'de çözülmüştür bilmiyorum ama alpha 5 kullanmıyorsun
Dosya gondermedim ama eve gidince deneyecem yabanci birilerine dosya gordermek istemiyorum

sendemi68

Üye
Kardeş kullandığın s5 temayı nerden bulabilirim bide winamp pro durduruldu hatası veriyor. Apk sı elimde var tekrar yüklesem olur mu

mustafanar53

mustafanar53

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş kullandığın s5 temayı nerden bulabilirim bide winamp pro durduruldu hatası veriyor. Apk sı elimde var tekrar yüklesem olur mu
Olanı kaldır elindeki apk yı tekrar kur düzelir

mustafanar53

mustafanar53

Üye
    Konu Sahibi
https://www.maxicep.com/forum/attac...alaxy-s5-temasi-anilbaran-maxicep-apk.179464/
S5 tema
S5 temayı ve miui paketini ne zaman atabilirsin kardeş
Kardeşim Miui5
Kardeşim rom u beğendin mi arkadaşlara fikir olması için bilgi verirmisin ?
Kardeşim unutmadan miui5 kullana bilmen için launcher kullanman lazım benim tasviyem Nova
eğer novayı kurarsan tema'dan muıi 5 secersen ikonlar değişecektir

sendemi68

Üye
Romu henüz yeni yükledim ama güzel görünüyor . Takılma vs yok. Henüz bluetooth u deneyemedim . Kamera 720p video çekmiyor
https://www.maxicep.com/forum/attac...alaxy-s5-temasi-anilbaran-maxicep-apk.179464/
S5 tema
Kardeşim Miui5
Kardeşim rom u beğendin mi arkadaşlara fikir olması için bilgi verirmisin ?
Kardeşim unutmadan miui5 kullana bilmen için launcher kullanman lazım benim tasviyem Nova
eğer novayı kurarsan tema'dan muıi 5 secersen ikonlar değişecektir
Sağol abicim :) Nova vazgeçilmezim zaten :) Rom hoşuma gitti ama inşallah bluetooth çalışıyodur. Oyun denemedim daha ama şarj güzel

mustafanar53

mustafanar53

Üye
    Konu Sahibi
Romu henüz yeni yükledim ama güzel görünüyor . Takılma vs yok. Henüz bluetooth u deneyemedim . Kamera 720p video çekmiyor
Sağol abicim :) Nova vazgeçilmezim zaten :) Rom hoşuma gitti ama inşallah bluetooth çalışıyodur. Oyun denemedim daha ama şarj güzel
Bluetooht çalışıyor sıkıntı yok bende sende olmayacak nova ayarlarını yap ki telefonun uçsun gule gule kullan kardeşimRomu Kaç kişi denedi acaba ?

gwonder_13

gwonder_13

Üye
kardeşm kbakma dün deneycektm bn ama fırsat olmadı şuan hemen indirip bn denycem umarm güzel olur :)kardeşim indrdm amahafıza kartı ile usbyi nasıl değiştrcez bu romda ben baştan değişrmiştm rom yükleynce değişmesi lazmdı ama bu romda orjinal haline geldi nasıl değiştrrm acaba rom ise güzel herşey çalışıyor ama performansı test etmedm bu sıkıntyı çözdkten sonra denerm

mustafanar53

mustafanar53

Üye
    Konu Sahibi
kardeşm kbakma dün deneycektm bn ama fırsat olmadı şuan hemen indirip bn denycem umarm güzel olur :)kardeşim indrdm amahafıza kartı ile usbyi nasıl değiştrcez bu romda ben baştan değişrmiştm rom yükleynce değişmesi lazmdı ama bu romda orjinal haline geldi nasıl değiştrrm acaba rom ise güzel herşey çalışıyor ama performansı test etmedm bu sıkıntyı çözdkten sonra denerm
Hayırlısı olsun kardeşim...

• Beğen
Tepkiler: gwonder_13
gwonder_13

gwonder_13

Üye
ewey öyle teşekkürler kardeşm allah razı olsun nasıl değştrrz tek sıkıntım bu kaldı hafza değşkliğibekliyorummmmm kardeşimmmmmmmmmmmmmmm :)kardeş uğraşyorsan eğer uğraşma yaptm saol herşey içinn..

mustafanar53

mustafanar53

Üye
    Konu Sahibi
ewey öyle teşekkürler kardeşm allah razı olsun nasıl değştrrz tek sıkıntım bu kaldı hafza değşkliğibekliyorummmmm kardeşimmmmmmmmmmmmmmm :)kardeş uğraşyorsan eğer uğraşma yaptm saol herşey içinn..

vold.fstab dosyasından hafıza kartın değeri 0 ise 1 yap yada ta tersi kaydet çık teline resstart et

Tmm kardeşim uğraşınca yapılıyor herşey zaten kolay gelsin..

Üst Alt