Galaxy Trend Plus s7580 root (çözüldü)

Sponsorlu Bağlantılar

fbdelisi58

fbdelisi58

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Trend Plus s7580 root (çözüldü)
Trend plus'ı root etmek istiyorum . İnternette bişey bulamadım . Yardımcı olursanız sevinirim .Yardım edecek kimse yokmu kardeşler .Şu karın ağrısı telefonu rootlayacak bir insan evladı yokmu kardeşimÇok sağolun çok yardımcı oldunuz sonunda becerdim . kingo root programıyla root oldu . İhtiyacı olan oradan yapabilir .

djsalih91

djsalih91

Üye
Naptın kardeş rootladın mı cihazı

djsalih91

djsalih91

Üye
Telefonun performansında bi artış varmı uygulamalari hafiza kartina kurdun mu bence hemen beats audio ve bravia Engine yazilimini yükle :)

fbdelisi58

fbdelisi58

Üye
    Konu Sahibi
Performans artışından ziyade kendini özgür hissediyosun en azından istediğin programı silebiliyosun falan güzel oluyor . Tavsiye için teşekkürler :)

teknocep

Üye
ellerine sağlıkkk

djsalih91

djsalih91

Üye
kardeş bende trend plus var kingo rootu yükledim zaten samsung kiess yüklüydü herşey tamam usb hata ayıklama modu da etkin programa girip root diyorum fecthing vs diyor waiting for device da kalıyor telefon defalarca açılıp kapanıyor ama bişe yok en sonunda da root failed yazıyor yani başarısız yardımcı olurmusun

fbdelisi58

fbdelisi58

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben yapınca problem çıkmadı ama ben sana yaptığım şekli anlatayım . Öncelikle virüs programı ve interneti kapatıp yönetici olarak çalıştırdım kingoroot'u . kiesi sil bi kere belki ondanda olabilir . Sonra telefonu hata ayıklama moduna al usbyi tak kingorootta yukarda s7580 yazması lazım sonra root et . telefon restart atıyor . Açılınca superuseri görürsen menüde tamamdır root olmuştur.

• Beğen
Tepkiler: Türk-X

ankara76

Üye
Selamlar arkadaşlar ,ben de yükleyemedim ve dediğiniz herşeyi denedim ancak yine Root Failed çıkıyor. Ne yapmalı?

bargnes

bargnes

Üye
Selamünaleyküm arkadaşlar GTS 7580 galaxi trend plus root hakkında daha detaylı bilgi verirseniz sevinirim root yapan arkadaşlar varsa denedim ama olmuyor usb takılı herşey tamam teli görmüyorHata ayıklama modu aktif kinkroot açık usb takılı cihaz kapalı yoksa açık konumda olacak

heroberkcan

Üye
Arkadaşlar yardımcı olun lütfen samsung galaxy trend plus root lamak istiyorum ama cmw programını odin ile kuruyorum cmw ye girmiyor başka hangi programlarla yapılır

bargnes

bargnes

Üye
Bu cihazın root hakkında bilgisi olan yok mu xda forumunda root lu yorum ama supersu eksik var diyor cevabınız için şimdiden teşekkürler

umuti1975

umuti1975

Üye
mrb bende trend plus var kingoroot programıyla rotlamayı beceremedim usb hata ayıklama modu aktif kingoorot programı cihazı görüyor root tuşuna basıyorum birşeyler yüklüyor sonunda rot başarısız diyor 3 kez denedim sonuç aynı bilen biri varsa yardım edbilirmi lütfen birde bu program sadece telefona erişim yetkisimi veriyor telefona bir zararı varmı garantiyi bozmak dışında tşk.

• Beğen
Tepkiler: bargnes
bargnes

bargnes

Üye
Bende root yapamadım sebeb nedir bulamadım

fbdelisi58

fbdelisi58

Üye
    Konu Sahibi
mrb bende trend plus var kingoroot programıyla rotlamayı beceremedim usb hata ayıklama modu aktif kingoorot programı cihazı görüyor root tuşuna basıyorum birşeyler yüklüyor sonunda rot başarısız diyor 3 kez denedim sonuç aynı bilen biri varsa yardım edbilirmi lütfen birde bu program sadece telefona erişim yetkisimi veriyor telefona bir zararı varmı garantiyi bozmak dışında tşk.
yok bi zararı falan rahat ol da önce telefon driverlerini pc ye yükle sonra dene ??

mehmet022

Üye
beyler yardım edin root failed diyor her şeyi yapıorum

djsalih91

djsalih91

Üye
vroot ile rootla bende rootladım link bu get vroot a tıkla

emrecklz1

Üye
Trend plus'ı root etmek istiyorum . İnternette bişey bulamadım . Yardımcı olursanız sevinirim .Yardım edecek kimse yokmu kardeşler .Şu karın ağrısı telefonu rootlayacak bir insan evladı yokmu kardeşimÇok sağolun çok yardımcı oldunuz sonunda becerdim . kingo root programıyla root oldu . İhtiyacı olan oradan yapabilir .
Kardeş bendede trend plus var kıngo rootla rootlasam mı acaba herhangı bıst olurmu

efendibey19

Üye
arkadaşlar usb hata ayıklamaya izin verceksiniz kingo rotta rot yaparken tel ekranına cıkar eğer yine olmuyosa telefonun yazılımını eski sürüme yükleyin

bargnes

bargnes

Üye
Arkadaslar orjinal Türkiye romu olan var sa link versin lütfen acil turbo roman orjinal e donus yspmam gerek gts 7580 trend plus

Üst Alt