Telefon Tavsiyesi Galaxy Tab 10.1 vs İpad 2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ercnshn'

ercnshn'

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Tab 10.1 vs İpad 2
Merak edyorum sizce hangisi fakat bu sefer kağıt üstünde değil kullanım deneyimi olarak karşılaştırın donanımda galaxy iyi fakat kullanınca hangisi daha iyi?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
kağıt üzerinde galaxy tab daha iyi ama ipad'de iOS var. Ben ipad'in daha iyi olacağını düşünüyorum. :)

pRime.

pRime.

Üye
Kağıt üzerinde de pratikte de ipad 2 daha iyi.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
dün turkcell tim'de ikisini de 1 saate yakın kullandım. İpad 2 al derim pişman olmazsın.

Lenneth

Üye
ipad2

Masha

Masha

Üye
Tabiki İpad 2, Samsung tab. gördüm rezalet çok yavaş.

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
İpad 2nin +ları :

Daha uzun kullanım süresi.Daha fazla uygulama.Daha iyi ekran.

Galaxy Tab +ları:Bluetooth-Kamera flaşı-3 kat daha fazla aktarım hızı-Daha küçük boyut-Flash desteği-2 kat fazla RAM-4.5 kat daha iyi kamera-0 daha yüksek çözünürlüklü ekran-Daha büyük ekran-Daha ince-Görüntülü sohbet daha kaliteli-Daha hafif-Daha çok pixel yoğunluğu:kop:

KARAR SİZİN :aha: Ayrıca Galaxy Tab İpad 2den 2 kat daha hızlıdır.

symbianmanyağı

symbianmanyağı

Üye
ekran boyutu farkı göze alındığında ipad çözünürlükte fazla zarar etmiyor. Donanım olarak iki cihazda da cortex a9 işlemci var ama powervr sgx543 mp2, nvidia tegra 2'den daha güçlü. İki cihazı da kullanmış biri olarak galaxy tab'in ipad'deki tablet deneyimine ve ios'un hızına ulaşması için kırk fırın ekmek yemesi lazım, android maalesef tabletlerde olmamış, arayüz hızlı olmadığı gibi karmaşık ve kaydırmalarda sinir bozan takılmalara sahip.

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
ekran boyutu farkı göze alındığında ipad çözünürlükte fazla zarar etmiyor. Donanım olarak iki cihazda da cortex a9 işlemci var ama powervr sgx543 mp2, nvidia tegra 2'den daha güçlü. İki cihazı da kullanmış biri olarak galaxy tab'in ipad'deki tablet deneyimine ve ios'un hızına ulaşması için kırk fırın ekmek yemesi lazım, android maalesef tabletlerde olmamış, arayüz hızlı olmadığı gibi karmaşık ve kaydırmalarda sinir bozan takılmalara sahip.

Hala inanamıyorum ya :alkisİpad 2de 512 MB Ram varken Galaxy Tabde 1 Gb-Hala diyorsunuz iOsun hızına ulaşiabilmesi için kırk fırın vs.Arkadaşımda Galaxy tab 8.9 var baya bi incelemiştim gayet menü geçişleri hızlı.

symbianmanyağı

symbianmanyağı

Üye
ram telefonu hızlandırmıyor ama. ios gücünü donanım hızlandırmadan alır, ipad'deki grafik kartı galaxytab'den daha üstün olunca ve android'de de başarılı bir donanım hızlandırma olmadığından ipad daha hızlı ve akıcı oluyor, flash desteğinin de bir önemi kalmadı artık malum adobe html 5'e yöneliyor. menü geçişleri hızlı ama kaydırmalarda hiç düzelmeyen takılmalar var cihazda 1gb ram olsa ne olur bu durumda? Hız olarak ipad 2 tartışılmaz şekilde daha üstün. tekrar söylemekte fayda var: android tablet işinde apple'ı geçmek için kırk fırın ekmek yemeli.

Lenneth

Üye
ram telefonu hızlandırmıyor ama. ios gücünü donanım hızlandırmadan alır, ipad'deki grafik kartı galaxytab'den daha üstün olunca ve android'de de başarılı bir donanım hızlandırma olmadığından ipad daha hızlı ve akıcı oluyor, flash desteğinin de bir önemi kalmadı artık malum adobe html 5'e yöneliyor. menü geçişleri hızlı ama kaydırmalarda hiç düzelmeyen takılmalar var cihazda 1gb ram olsa ne olur bu durumda? Hız olarak ipad 2 tartışılmaz şekilde daha üstün. tekrar söylemekte fayda var: android tablet işinde apple'ı geçmek için kırk fırın ekmek yemeli.

Android 4.0 tabletlere gelince büyük ihtimalle o takılmalar kalmayacak.

Ama Android 4.0 güncellemelerini cihazlar 2012'de alacak, şu an için iPad2 almak çok daha iyi olur.

futbol123

futbol123

Üye
ipad 2 tabiki

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
c şıkkı!
sahi ya yok muydu?! :)
o zaman ben ilave edim,
hiçbiri! :)

franzliszt

franzliszt

Üye
ipad2 nin bencmark skorlarıda çok iyi bence ipad2..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt