Galaxy TAB 10.1- Görüşleriniz düşünceleriniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muscler

muscler

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy TAB 10.1- Görüşleriniz düşünceleriniz ?
Arkaradaşlar kendime tablet almak istiyorum galaxy tab 10.1 hakkında düşünceleriniz nelerdir ? eğer kullanan varsa performans ve pil ömrü hakkında bilgi verebilirse sevinirim ve ona karşılık hem fiyat hem performans açısından alternatif önerileriniz varsa duymak isterim .

badmus

badmus

Üye
oncelikle merhaba. bu mesaji da galaxy tab den yaziyorum. alali 1 hafta oldu. gayet memnunum. pil omru gayet iyi. 4-5 saat kesintisiz oyun oynayarak kullanabilirsin. ben sarji tamamen doluyken 2 saatlik film izledim. ekran parlakligi sondaydi ve film bittiginde daha %50 bataryam vardi. performansi iyi asphalt adrenaline temple run angry birds rahatlikla aciyor. daha oynlarda deneme firsatim olmadi. root yaptim zaten aldigim gun. play store de cesitli uygulamalarla kisisellestirebilirsin. hatta hemen kendime standli bluetooth klavye aldim. internetten oyun falan oynuyorum. facebook okey falan :) . ben cihazdan gayet memnunum. sana da tavsiye ediyorum. hatta internetten aldim ben. birazdan aldigim yerin linkini de atarim. iyi forumlar

- - - Eklendi - - -

http://www.ucuzuburada.com/Products-13113-samsung-p7500-galaxy-tablet-101-siyah-3mp-bluetooth-mp3-3g-wi-fi-dokunmatik-android-16gb-distributor.html

burdan aldim. musteri hizmetleri gayet iyi.

muscler

muscler

Üye
    Konu Sahibi
Cok tesekkur ederim degerli yorumun icin . Bi kac sorum varcihaz hic kasma yapiyor mu ve stand by dayken bataryasi nasil acaba ve birde resmi olarak 4.0 guncellemesi varmi acaba ?

badmus

badmus

Üye
resmi olarak 4.0 guncellemesi yok 3.2 versiyonla geliyor. ama custom romlar var. ben kasma yaptigina hic sahit olmadim. ama birazda kullanima bagli. ben en fazla facebook uygulamasi ile opera aciyorum. zaten altta cok uygulama acsan bile yeterince ram var. standbydayken hic kullanmazsan 2-3 gun bile dayanabilir.

FeC!

FeC!

Üye
Gelecek ay samsung tablere ICS guncellemesini yayınlayacak...

veev

Üye
Asus tabletlere bak derim

badmus

badmus

Üye
Beyler Galaxy Tabler de isini hayli hayli yapiyor. kullanicisinin az olmasini bi turlu anliyamiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt