Galaxy S'ten Galaxy S2'ye Geçmeye Değer Mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berkcombil

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S'ten Galaxy S2'ye Geçmeye Değer Mi?
Arkadaşlar gerek kendi forumumuzda gerekse başka forumlarda takip ettiğim kadarıyla herkes Galaxy S2'nin büyüsüne kapılmış gidiyor.Kimse elimdeki cihaz da işimi görmüyor mu,daha beni ne kadar idare eder ve en önemlisi de Galaxy S2 için bütçeyi bu kadar zorlamaya gerek var mı diye düşünmüyor.Bende bir Galaxy S kullanıcısı olarak görüşlerinizi merak ediyorum.Bilmeyenler ve tekrar hatırlamak isteyenler için de cihazların öne çıkan özellikleri aşağıda.

Samsung Galaxy S:

CPU:1 GHz ARM Cortex-A8 processor
GPU:PowerVR SGX540 GPU
RAM:512 MB
HAFIZA:8 GB+Micro SD ile 32 GB'a kadar.
EKRAN:4 ich Super Amoled 480x800 pixels
KAMERA:5 MP 2592 x 1944 pixels,720p@30fps Video Kaydı.
BATARYA:Li-Ion 1500 mAh
AĞIRLIK:119 g
SAR:0.24 W/kg (head)

Samsung Galaxy S2:
CPU:Dual-core 1.2GHz ARM Cortex-A9 proccessor
GPU:Mali-400MP GPU
RAM:1 GB
HAFIZA:16GB+Micro SD ile 32 GB'a kadar.
EKRAN:4.3 ich Super Amoled Plus 480x800 pixels
KAMERA:8 MP 3264x2448 pixels,1080p@30fps Video Kaydı.
BATARYA:Li-Ion 1650 mAh
AĞIRLIK:116 g
SAR:0.34 W/kg (head

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ben galaxy s kullansaydim almazdım. ama kullanmadığım için sorun yok. Yani bence değer. :ehe

SilentOne

SilentOne

Üye
s2 almaya deqier

AYNA

AYNA

Üye
benim fikrim kameraya önem veriyorsan hem 8mp hem led flash eklendiği için değer.
arayüzü dersen galaxy s'e port etmişler touchwiz 4.0'ı videosunu izledim.
ek olarak usb bağlayabiliyorsun senin için ne kadar önemlidir bilmiyorum?

yani işin aslı itiyaçların doğrultusunda değer ya da değmez diyebilirsin..
eğer galaxy s işini görüyorsa sence eksiği yok kesinlikle değmez s2 almana.
ama bende galaxy s olsaydı(kamera yüzünden alamamda ama olsaydı) ben s2 kesinlikle almayı düşünürdüm çünkü kamera benim için çok önemli flashta önemli..

yuja

Üye
paran varsa değer zenginsen maddi durumun iyiyse geç orta halli isen galaxy s de harika telefon

berkcombil

Üye
    Konu Sahibi
Yahu birde LG Optimus 3D ile HTC EVO 3D haberleri dolaşıyor.Cihazlar en geç yaz sonu piyasada ve 3D gerçektende teknolojide büyük bir adım.Bu cihazlar geldiğinde fiyatlarının Galaxy S2'den pahalı olacaklarını da sanmıyorum.Bir de bunlar kafamı kurcalıyor.Almışken 3D özellikli olanını almak.Fakat gördüğüm kadarıyla Optimus o kadar da güçlü bir donanıma sahip değil.Hayırlısı artık:oke:

AYNA

AYNA

Üye
Yahu birde LG Optimus 3D ile HTC EVO 3D haberleri dolaşıyor.Cihazlar en geç yaz sonu piyasada ve 3D gerçektende teknolojide büyük bir adım.Bu cihazlar geldiğinde fiyatlarının Galaxy S2'den pahalı olacaklarını da sanmıyorum.Bir de bunlar kafamı kurcalıyor.Almışken 3D özellikli olanını almak.Fakat gördüğüm kadarıyla Optimus o kadar da güçlü bir donanıma sahip değil.Hayırlısı artık:oke:

3d ihtiyacın için gerekli görüyosan düşün tabikide ben s2 ye karar vermeden önce lg optimus 3d yide araştırdım videolarını felan izledim şahsen gerek duymadım 3d'ye..
3d li 5mp kamera kullanacağıma 3d siz 8mp kamera kullanırım benim açımdan daha iyi yani..
o videoları telefonda 3d çekicen telefonda gözlüksüz izlicen ya bilgisayara atınca ne olacak??
yanılmıyorsam donanım desteklerse bilgisayarda izleyebiliyormussun onu iyi araştır bi arkadaş anlatmıştı unuttum ben..

enaa_881

enaa_881

Üye
ihtiyaçlarını karşılıyorsa gerek yok

OğuzcanAbi

Üye
paran olucak ikisinide alıcan
ben galaxy s yi daha yeni alıcam s2 ye daha zaman var :ehe

enaa_881

enaa_881

Üye
yok ikisine gerek yok da paran varsa s2 ye geçilebilir tabi

belferkay

Üye
eğer ben zenginim diyorsanız, her sene telefona saçacak binlerce liram var diyorsanız, + olarak bir çekirdeğe 3 megapiksele, flaşa ve 512mb rame 1000tl veririim diyorsanız buyrun geçin :) seneye yine bekleriz s2 den s3e geçişte :)

normal yorum olarak sorarsanız ise bence arada bir model bırakmak en dogrusu. Örnegin ekran kartlarında da böyle benim görüşüm 5000 serisinden üstün bi karta sahipseniz 6000 serisini es geçip 7000 den alın 4000 den 6000 e geçin gibi. bu benim fikrim :)

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş ben zeten önce ihtiyaçlarını karşılıyorsa gerek yok diye bi yorumda bulundum
soran kişi gerek varmı dedi bende başka birinin yorumuna katılaraktan eğer paran varsa geçebilirsin dedim yani abartmaya gerek yok

belferkay

Üye
yok o cevabı sizi eleştirmek için yazmadım genel olarak bir eleştiri yaptım yanlış anlaşılmasın :)

enaa_881

enaa_881

Üye
benim cevabın üstüne gelince bende bana diyosun sandım sende kusura bakma
elbette bende senin gibi düşünüyorumda dediğim gibi ihtiyacını karşılıyorsa gerek yok değiştirmeye
telefonu sadece alo demek ve mesaj yazmak için kullanan birine ha 1100 olmuş ha S2

FQXT

FQXT

Üye
şuan sgs .sgs2 nin yaptığı herşeyi yapıyor bende almayı düşünüyordum ama sonuçta sgs3 te buna yakın fıyat olacak ve aradaki fark çok büyük olur sgs sahipleri bence telefonlarıyla devam etmeli... :bigstar:

fireman87

fireman87

Üye
Bence geçmemelisin, cebinde veya çantanda bi ufak tablo taşımak istemezsin ayrıca vericeğin paraya değmez o telefon, 4-5 ay sonra zaten fiyatı baya düşücek.

Dampierre

Dampierre

Üye
Bence ihtiyaçlların en ön planda olmalı. Mesela ben n8 aldım, sadece kamerası için. Çünkü ben telefon alırken ilk önceliyim uygulama, görsellik ve oyun değildi, ilk önceliğim adam gibi bir kameramın olmasıydı. N8 donanımı düşük bir telefon ama idare edilebilir. Bence S ile S2 arasında sadece kamera, gpu ve cpu olarak büyük bir değişiklik var, biri 720p video çekerken diğeri 1080p çekiyor ve biri 5mp flashsız diğeri 8mp flashlı. Ayrıca S2 bir telefon için aşırı büyük, ben S'e çok büyük derken bu ondan çok daha büyük çıktı. Yani sonuç olarak ihtiyaçlarını karşılıyorsa telefonun boşuna para harcama diyorum ben.

enaa_881

enaa_881

Üye
Bence geçmemelisin, cebinde veya çantanda bi ufak tablo taşımak istemezsin ayrıca vericeğin paraya değmez o telefon, 4-5 ay sonra zaten fiyatı baya düşücek.

bende geçmesin diyorumda S2 nin boyutlarıyla s in boyutları arasında çok büyük bir fark yokki cebinde yada çantasında ufak tablo taşısın

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Hort :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt