Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy SIII Patladıı !!! :D
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OttomaN TigeR
Üye
Kapaktaki ve cihazdaki ise bakılırsa patlamış çakmakla böyle bir şey yapamazlar diye düşünüyorum...
MasteLaa
Üye
Batarya kısmı yanmış sanki
.BlueTR
Üye
nokia damdan atsan bişey olmazmış güldürmeyin beni ya
6300 ım üstelik çelik kasa ha.2.katın balkonundan düüştü ekran resmen içeri doğru yarıldı ve kasası feci yamuldu.arka tarafından düştü.samsung star düşmedi ama onu bilerek buzluğa soktum ekranı dondu 1saat çalışmadı
kavurucu güneşte sşyah boyalı folyoya sardım telefon ateş gibiydi ama patlamadı sadece şarj olmadı.batarya sıcaklığı çok yüksek.lütfen telefonu kapatın uyarısı geldi.ama oda düzeldi.
kardeşim akımın geçtiği yerin patlaması için telefonun şarja takılı olması lazım adam teli arabada unuttuğunu söylüyor artı o mekanizma biile patlasa hasar daha büyük olur ve pili etkilerdi ama yakılmış yada yanmış gibi görünüyor
Telefon şarja takılı olmadığı zamanlar elektrik kullanmıyo mu?
Bak hem sen telefonunu dubaide siyah arabanın içinde koy 3310 olsa patlar siyah ısıyı soğurur o s3'ün olduğu araba siyahsa basbayağı patlamıştır
Telefon şarja takılı olmadığı zamanlar elektrik kullanmıyo mu?
Bak hem sen telefonunu dubaide siyah arabanın içinde koy 3310 olsa patlar siyah ısıyı soğurur o s3'ün olduğu araba siyahsa basbayağı patlamıştır
eğer siyah bi arabanın içinde çok fazla bekleyen telefon patlıyorsa kusura bakmayında b.ku yedik o zaman çok sıcak havalarda telefon taşımayalım misal ben siyah renkte birsürü pantolonum var cebimde telefonla yazın çok gezdik bi kere bile olsa cebimde telefon patlamadı