Galaxy SIII Patladıı !!! :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy SIII Patladıı !!! :D

:gul:

irlandada Bi Adamin Aldiği Telefon 2 hafta kullandiktan sonra Telefonu arabada unutmus Ve geldiğinde koltukta patladiğini görmüs 1 saat günes vurduğu için :kıskıs: Samsunga Dava açan adam samsungdan gelen cevabin bilinmeyen bir durum olduğu açiklanmis :gul:

Artik Ben Gibi Samsung Sevmeyen Biri Bu Haberi Duyunca Sevindim :gul: Nokiayi Damdan atsan hic bisey olmaz :kop:

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
S3 bu

:good:

KayraBey

KayraBey

Üye
Eski haber

Enes

Enes

Üye
5. kattan çim zemine düşüp beton gibi çalışan bir 5800ım bile buna kafa tutar be :hmmm :D

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
s3 bu.ayrıca bu haber baya eskidi

- JoKeR -

- JoKeR -

Üye
aynen katılıyorum NOKIA' yı damdan atsan bişey olmaz

• Beğen
ogedayokan

ogedayokan

Üye
Bence patlamaya benzemiyor patlamis olsa daha fazla bolgeye zarar verirdi neder dersen resmen yanmis o bolge ama dar bi alan. Yani bu kadar dar bi alana zarar verecek patlama bu kadar simsiyah yakmaz diye dusunuyorum. Kafam karisti anlatamadim galiba :D:p

joker.lg

joker.lg

Üye
:oha:

__xXx__

__xXx__

Üye
patlama olsa telefonun yuzeyinide baz alırsak siyah olan kısmın daha geniş ve parçalanmış halde olması lazım ben parçalanma yada ufak çatlaklar göremiyorum ya yanmış yada kasten yakılmış bu cihaz

3rhan336

3rhan336

Üye
benim samsung da baya bi güneşte kalmıştı çok ısınmıştı ama allahtan patlamadı :ehe

ogedayokan

ogedayokan

Üye
patlama olsa telefonun yuzeyinide baz alırsak siyah olan kısmın daha geniş ve parçalanmış halde olması lazım ben parçalanma yada ufak çatlaklar göremiyorum ya yanmış yada kasten yakılmış bu cihaz

Aynen

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
Resimler önceden de paylaşılmıştı. Haber eski :hmmm

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
nokiayı bi kere daha sevdim şarjda kullanırken cayır cayır yanıyor ama birşey olduğu yok

Corrupt

Corrupt

Üye

:gul:

irlandada Bi Adamin Aldiği Telefon 2 hafta kullandiktan sonra Telefonu arabada unutmus Ve geldiğinde koltukta patladiğini görmüs 1 saat günes vurduğu için :kıskıs: Samsunga Dava açan adam samsungdan gelen cevabin bilinmeyen bir durum olduğu açiklanmis :gul:

Artik Ben Gibi Samsung Sevmeyen Biri Bu Haberi Duyunca Sevindim :gul: Nokiayi Damdan atsan hic bisey olmaz :kop:

Talha afferim paylaş bunu.
Bak burda paylaşmak aklıma gelmedi :D

- - - Eklendi - - -

Bence patlamaya benzemiyor patlamis olsa daha fazla bolgeye zarar verirdi neder dersen resmen yanmis o bolge ama dar bi alan. Yani bu kadar dar bi alana zarar verecek patlama bu kadar simsiyah yakmaz diye dusunuyorum. Kafam karisti anlatamadim galiba :D:p

Kardeş bomba değil herhalde :) şarj bölgesi ve elektrik aksamının geçtiği yer içten patlamış bulduğu deliklerden dışarı çıkmış.
Batarya patlamamış ya adam ona dua etsin

__xXx__

__xXx__

Üye

Talha afferim paylaş bunu.
Bak burda paylaşmak aklıma gelmedi :D

- - - Eklendi - - -

Kardeş bomba değil herhalde :) şarj bölgesi ve elektrik aksamının geçtiği yer içten patlamış bulduğu deliklerden dışarı çıkmış.
Batarya patlamamış ya adam ona dua etsin

kardeşim akımın geçtiği yerin patlaması için telefonun şarja takılı olması lazım adam teli arabada unuttuğunu söylüyor artı o mekanizma biile patlasa hasar daha büyük olur ve pili etkilerdi ama yakılmış yada yanmış gibi görünüyor

ogedayokan

ogedayokan

Üye

kardeşim akımın geçtiği yerin patlaması için telefonun şarja takılı olması lazım adam teli arabada unuttuğunu söylüyor artı o mekanizma biile patlasa hasar daha büyük olur ve pili etkilerdi ama yakılmış yada yanmış gibi görünüyor

Aynen bende bundan bahsediyorum ufacik yere zarar verecek bi patlama bu kadar simsiyah yakmaz cakmakla yakilmis resmen. Maksat sigortadan pafa koparmak

cardanadam

cardanadam

Üye
nokia 808 41mp olacak dedi değiş o değiş samsung patladı gitti :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt