Galaxy SII Quadrant Skoru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muscler

muscler

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy SII Quadrant Skoru

Galaxy SII'den aldığım quadrant sonucu farklı sonuçlar olursa bu başlık altında paylaşılabilir.

(Telefonda herhangi bir rom yüklü değildir. Sadece root edilmiştir.)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:tşk:

muscler

muscler

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim.

hunkar159

hunkar159

Üye
ekran qhd olsaydi zor ulasirdi bu skora, burada cinlik yapmislar

nonamex

Üye
Optimus Black'imi 1.2 ghz'e overclock edip aldigim sonuc 2100 lerde iken (Android 2.3 guncellemesi gelince en fazla 2500 falan olur) Bu cihaz direk 3600 aliyor vay be :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Optimus Black'imi 1.2 ghz'e overclock edip aldigim sonuc 2100 lerde iken (Android 2.3 guncellemesi gelince en fazla 2500 falan olur) Bu cihaz direk 3600 aliyor vay be :)

alınca ben de yapacağım. Merak ediyorum :D

fireman87

fireman87

Üye
Adamlar sistemsel olarak harika cihaz yapmışlar fakat tasarım olarak tam bir hayal kırıklığı benim için..

nonamex

Üye
Optimus Black kadar guzel tasarimi olan bir cihaz daha cikmadi piyasaya..

muscler

muscler

Üye
    Konu Sahibi
telefonda herhangi rom bişey yüklü değildir sadece root ettim . performans ortada . tasarımsal olarakta ben beğeniyorum kibar ve ince bi telefon tabi htc sağlamlığı yok ama olsun seviyorum ben

fireman87

fireman87

Üye
Bana bizim evdeki televizyonunn kumandasından bile büyük gibi geliyo :hmmm

Yigit315

Yigit315

Üye
yav bu quadrant programını nasil indirebiliriz.

muscler

muscler

Üye
    Konu Sahibi
evet optimus black kasa olarak güzel bi telefon onda aynı fikirdeyim eldeki hissi hoş. büyüklük konusuna gelince SII'yi ilk elime aldığımda acayip büyük gelmişti ama sonradan alışıyosun zaten

----------Eklendi @ 17:14:39 ---------- Yazıldı @ 17:14:05 ----------

yav bu quadrant programını nasil indirebiliriz.

Android Marketten indirebilirsin

----------Eklendi @ 17:16:14 ---------- Yazıldı @ 17:14:39 ----------

bu linktede apk.si mevcut (telefonumda çalıştırmayı denemedim)

Yigit315

Yigit315

Üye
evet optimus black kasa olarak güzel bi telefon onda aynı fikirdeyim eldeki hissi hoş. büyüklük konusuna gelince SII'yi ilk elime aldığımda acayip büyük gelmişti ama sonradan alışıyosun zaten

----------Eklendi @ 17:14:39 ---------- Yazıldı @ 17:14:05 ----------

Android Marketten indirebilirsin

----------Eklendi @ 17:16:14 ---------- Yazıldı @ 17:14:39 ----------

bu linktede apk.si mevcut (telefonumda çalıştırmayı denemedim)

eyvallah hocam marketten indirdim.Bizim gioda 550 puan çıktı.Ne oluyor şimdi bu?

muscler

muscler

Üye
    Konu Sahibi
tam emin değilim ama ordaki grafik uygulamarda gösterdiği toplam fps diye biliyorum .

Uruloki

Uruloki

Üye
diğer çift çekirdekli cihazlar niye yok ki bu arada daha fazla yapanlarda vardı sanırsam ama rom yüklü olabilir onlarda

berkcombil

Üye
Ne yazık ki Quadrant cihaz performansı konusunda %100 güvenilir bir program değil,tabi sadece Quadrant değil diğer performans ölçer programlarda böyle.Eğer aksi olsaydı farklı Android sürümlerinde bile aynı cihazda aynı skorlar görülebilirdi.Bence Quadrant skoru performanstan çok kullanıcıya cihazında ki Android sürümünün cihazıyla uyumunu gösterebilen en iyi araç.Öyle ki Android sürümü yükseldikçe Quadrant skorunun artması bunun en büyük kanıtı.Özellikle Custom Rom deneyenler Quanrant skorlarını karşılaştırıp kendilerine performansca en uygun Custom Rom'u seçebilirler:oke:

muscler

muscler

Üye
    Konu Sahibi
dediğin doğru. 100% doğru çalıştığı söylenemez en azından performans için bi referans sayılabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt