Galaxy S'e İCS gelmesi hala tartışılıyor. Tepkimizi dile getirelim!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Galaxy S'e İCS gelmesi hala tartışılıyor. Tepkimizi dile getirelim!
arkadaşlar canımı çok sıktı bu konu. eğer güncelleme çıkmazsa hiç iyi olmayacak. bende samsunga mesaj attım. buyrun sizde atın burdan:
#
sağdaki web sayfası sorunlarından e posta atın. buyrun uğraşmak istemeyenlere hazır mesaj metni:

Eğer Samsung neredeyse Galaxy S'le aynı donanıma sahip Galaxy Nexus gibi cihazlara Android 4.0 İCS güncellemesini verdiyse ve bu Galaxy S'e verilmiyorsa, bu benim Samsung'a olan güvenimi azaltacak. Kısıntılıda olsa bir güncelleme olmalıydı.

hadi arkadaşlar birlik olalım telefonlarımıza Samsung'tan güncelleme getirtelim! :D

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Sanırım gelecek.Amerika'da baya bir talep var gelmesi için.Kullanıcısı oldukça fazla.Aslında Samsung tamamen rafa kaldırmıştı ama yoğun istek üzerine tekrar masaya yatırdı konuyu.Bu sefer gelir inşallah:ehe

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
konuyu masaya yatırsa iyi olur yoksa ben yatıracam samsungu masaya :D

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
CorbyW

CorbyW

Üye
Masaya yatırmayı bırak. Şurdan bir taksi çağırır Iffet gibi cama sıkıştırırız. :D

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
senn için 2 dkmı harcarım dostum yazık okadar para verdiniz ics yi hak ediyonuz

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
MertcaN9

MertcaN9

Üye
[QUOTE="ForeverAlone";4217649]Sanırım gelecek.Amerika'da baya bir talep var gelmesi için.Kullanıcısı oldukça fazla.Aslında Samsung tamamen rafa kaldırmıştı ama yoğun istek üzerine tekrar masaya yatırdı konuyu.Bu sefer gelir inşallah:ehe[/QUOTE]

ah ah bize ne güzel malzemeler var sizin yaptığınız gibi bizde yapabilirdik şimdiye ohoo ne dalga geçilirdi bu durumla ilgili ama biz sağduyuluyuz yalan mı siz symbian^3 bölümüne gelip dalga geçip gitmiyormusunuz :kop:

CorbyW

CorbyW

Üye
ah ah bize ne güzel malzemeler var sizin yaptığınız gibi bizde yapabilirdik şimdiye ohoo ne dalga geçilirdi bu durumla ilgili ama biz sağduyuluyuz yalan mı siz symbian^3 bölümüne gelip dalga geçip gitmiyormusunuz :kop:

Ne yapalım ölelim mi?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
senn için 2 dkmı harcarım dostum yazık okadar para verdiniz ics yi hak ediyonuz

sağol kardeş.

Masaya yatırmayı bırak. Şurdan bir taksi çağırır Iffet gibi cama sıkıştırırız. :D

aynen :D o daha iyi olur

bunda dalga geçecek bişi yok. 2.2, 2.3 gücellemesi çıkmış, buda çıkar. çıkmazsada romla hallederiz. yanlış anlaşılmasın ama symbiana çıkıyorda ne oluyor. (yanlış anlaşılmasın ben nokia'yı severim ama symbianı sevmiyom. nokia androidli telefon çıkarsa ilk ben alırım.)

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Ya dalga geçeceğinize destek olun adamlara bu ne ya

fnldstntn

Üye
Tlefon ics için donanımı yeterli fakat buna samsungun extralarını ekledikleri zaman sorun çıkıyor o halde eklemesinle bize orijina ics i versinler illaki touchwiz arayüzü ve diger birsürü samsung uygulamasına gerek yok ....

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tlefon ics için donanımı yeterli fakat buna samsungun extralarını ekledikleri zaman sorun çıkıyor o halde eklemesinle bize orijina ics i versinler illaki touchwiz arayüzü ve diger birsürü samsung uygulamasına gerek yok ....

aynen, ki ben android arayüzünü touchwize tercih ederim..

cyber

cyber

Üye
gelmicek işte donanım kaldırmıyosa kaldırmıyodur

cyber

cyber

Üye
Gelmeyince görürüm ben sizi

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
öle deme biz nokiacılar onlar gibi olmayalım ben yardım için 2 email adresimdende attım ama gelmesse kötü 500 lira etmez sora galaxyiler

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
gelmicek işte donanım kaldırmıyosa kaldırmıyodur

arkadaşım bu c6 felan değil işlemci özellikleri daha uzun süre yeterli. ayrıca nasıl kaldırmaz? internetten hiçmi izlemedin videosunu? symbian değilki bu, biz güncelleme için nokia'ya bağlı değiliz kendi romumuzu kendimiz yaparız :D

----------Eklendi @ 18:40:33 ---------- Yazıldı @ 18:39:19 ----------

al hatta örnekte vereyim:

tek video koymak isterdim ama ne yazıkki sayfalarca video var.:naughty:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt