Galaxy S9'un çalışır halde görüntüleri yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy S9'un çalışır halde görüntüleri yayınlandı
Samsung tarafından geliştirilmekte olan yeni amiral gemisi Galaxy S9'un çalışır haldeki görüntüleri bugün basına sızdırıldı.


Akıllı cep telefonu pazarının öncü isimleri arasında yer alan Güney Kore kökenli Samsung firması, yeni nesil akıllı cep telefonu serisi üzerindeki çalışmalarını yavaş yavaş sonlandırma aşamasına kadar geldi. Şirket geliştirdiği bu yeni seri ile birlikte zorlu rakipleri Apple ve Huawei'ye savaş açmak adına kollarını sıvarken, cihazın 25 Şubat'ta düzenlenecek olan MWC 2018 etkinliğinde lanse edileceği düşünülüyor.



Cihaz tanıtılmadan yavaş yavaş tüm teknik özellikleri ve hatta fiyat bilgisi bile kamuoyunda konuşulmaya başlarken, yurt dışında cihazın 1000 dolar yada daha üzeri bir fiyat etiketiyle satışa sunulması bekleniliyor. Galaxy S9 modelinde 4 GB kapasitesindeki RAM bellek ile 2.6 gHZ frekans hızında çalışan Snapdragon 845 yonga setinin alacağı düşünülüyor.



Birde haricinde 64 GB veri depolayabilecek dahili depolama alanı ile bu alanı genişletmek için MicroSD kart yuvası yer alırken, Android 8.0 Oreo işletim sisteminin de daha üstün bir performans sunacağı belirtiliyor. Cihazın arka yüzünde kullanılacak olan kamera sensörünün 12 MP çözünürlüğünde olacağı ve Galaxy S9 modelinin tek Galaxy S9+ modelinin çift arka kamera ile geleceği bilgisini de sizlerle paylaşalım.







Ayrıca cihazın bugün sızdırılan görsellerini ele aldığımızda, hali hazırda test edilmek için dağıtılan ve çalışan bir cihaz olduğunu belirtelim. Cihazın arka yüzünde yer alan görüntülere baktığımızda kamera altına konumlandırılan bir parmak izi okuyucusu ile sensörün yan kısmına konumlandırılan dahili flaş görüntülerinin yer aldığını belirtelim.
Galaxy S9'un çalışır halde görüntüleri yayınlandı
 


Üst Alt