Galaxy S9 ile Galaxy A8 Enterprise Edition tanıtıldı!

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Galaxy S9 ile Galaxy A8 Enterprise Edition tanıtıldı!


Akıllı telefon sektöründe liderlik koltuğunda oturan Güney Kore kökenli Samsung firması, kısa süre öncesinde tanıttığı Galaxy S9 ile Galaxy A8 modelinin Enterprise Edition sürümlerini tanıttı. Güvenliğe odaklı olarak tasarlanan Enterprise Edition serisi bu modellerle birlikte büyümeye devam ederken, bu seri altındaki modeller özellikle kurumsal müşteriler tarafından oldukça fazla tercih ediliyor.

Samsung'un gerçekleştirdiği bu hamle ile birlikte kurumsal alandaki üst segment kullanıcılarını hedeflediği belirtilirken, her iki telefon modellinin içerdiği teknik özelliklerde ana modelle aynı oluyor. Ancak her iki cihazda da daha güvenli yazılımlar kullanılırken, bu yazılım sizleri kötü niyetli uygulamalara karşı koruyor.

Enterprise Edition serisinde Knox Configure (Dynamic Edition) yazılımı yer alırken, bilgi işlem yöneticilerinin cihazları uzaktan konfigüre etmesi içinde bir uygulama ön yüklü olarak cihazla beraber geliyor. Garanti kapsamında ise normalde küresel pazarda 1 sene olan garanti süresi, bu özel sürümle birlikte iki yıla kadar uzatılıyor.

Tüm bunların yanı sıra Enterprise Edition serisi altındaki cihazlara 4 yıl boyunca güvenlik güncellemesi geleceği garantisi sunuluyor. İlk üç yıl boyunca cihazlara her ay boyunca hazırlanan Android güvenlik güncellemeleri sunulacakken, 4. yılda ise güvenlik güncellemelerinin 4 aylık periyotlarla cihazlara sunulacağı belirtiliyor.

Son olarak ise her iki cihazında çift SIM kart desteği bulunacakken, Almanya'da satışa sunulacak olan bu modellerden Galaxy S9 Enterprise Edition'un fiyat etiketi 849 Euro ve Galaxy A8 Enterprise Edition'un fiyat etiketi ise 499 Euro olarak belirlenmiş. Cihazlara ait teknik özelliklere aşağıdaki cihazlar sayfamızdan erişebilirsiniz.
 


Üst Alt