Galaxy S8'in parmak izi tarayıcısı arkada mı gelecek?

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy S8'in parmak izi tarayıcısı arkada mı gelecek?
Samsung'un yeni amiral gemisi hakkında iddialar gelmeye devam ederken, parmak izi tarayıcısı için yeni bilgiler geldi.




Samsung, şu sıralar büyük bir gizlilik içerisinde yeni amiral gemisi modeli Galaxy S8 üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz dönemde Galaxy S modelleri genellikle Şubat sonunda düzenlenen MWC 2016, Mobil Dünya Kongresi'nde resmi olarak duyurulurken, gelen bilgiler Galaxy S8'in de yine MWC 2017'de duyurulacağı şeklinde.



Samsung bilindiği üzere Galaxy S modellerinde önde fiziksel Home butonuna yer verirken, bu Home butonuna entegre olarak parmak izi tarayıcısı da gelmekteydi. Bu yeni modellerde ise Samsung'un daha farklı bir tasarıma yer vereceği ve Home butonu kullanmayacağına dair bilgiler geliyor.

Geçtiğimiz günlerde Samsung'un da tedarikçilerinden birisi olan Synaptics, endüstrinin ilk optik parmak izi tarayıcısını resmi olarak duyurmuştu. Bu duyurunun hemen arkasından bu yeni optik parmak izi tarayıcısının Galaxy S8'de kullanılabileceğine dair söylentiler de oluşsa da bazı kaynaklar bunun doğru olmadığı şeklinde.

Yeni bazı iddialar Samsung'un LG gibi arkada yer alan parmak izi tarayıcısı ile Galaxy S8'i sunacağını kaydediyor. Ancak henüz bu yönde de kesin bilgilerin bulunmadığını söylemeliyiz.

Suya dayanıklı yapı ile gelecek olan Galaxy S8'in ayrıca büyük versiyonunun da aynı etkinlikte gün yüzüne çıkması bekleniyor. Kavisli ekrana sahip olacak olan cihaz Qualcomm Snapdragon 835 yonga seti, 6GB sistem belleği, 256GB'a kadar dahili veri kapasitesi gibi donanım özellikleri ile de dikkat çekecek.
Galaxy S8'in parmak izi tarayıcısı arkada mı gelecek?
 


Üst Alt