Galaxy S8, Belirli Pazarlarda 6 GB RAM / 128 GB Depolama Alanı Versiyona Sahip Olabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S8, Belirli Pazarlarda 6 GB RAM / 128 GB Depolama Alanı Versiyona Sahip Olabilir


Samsung Galaxy Note 7 ile yapmaya karar verdiği özel versiyonu Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'da yapabilir. İddialar, Samsung'un Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ı 4GB RAM / 64GB dahili depolama alanı ve 6GB RAM / 128GB dahili depolama alanı olmak üzere iki farklı bellek seçeneği ile belirli pazarlarda satışa sunacağına işaret ediyor.
Samsung'un Galaxy Note 7'de yerel markaların 6GB RAM'e sahip akıllı telefonlarının üst segmentte yapılacak böyle bir lansmanı baltalamasını istemediği belirtiliyordu. Sonuçta Samsung, Galaxy S8'de de aynı argümanları arkasına saklanabilir.

Güvenilir olduğu belirtilen Çin merkezli bazı kaynaklar, Samsung'un Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ın Çin ve Güney Kore pazarlarında 6GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı seçeneği ile satışa sunulacağını iddia ediyor. Bu özel versiyonun başlangıçta tanıtılıp tanıtılmayacağı bilinmiyor. Eğer bu söylenti doğru çıkarsa 29 Mart tarihinde düzenlenecek etkinlikte ya da ilerleyen tarihlerde açıklanacaktır.

Son olarak aynı kaynaklar, 8GB RAM ve 256GB dahili depolama alanına sahip Galaxy S8 haberlerini de yalanlıyor. 29 Mart tarihinde yapılacak tanıtımının ardından Galaxy S8'in Nisan ayında satışa sunulacağı iddia ediliyor.
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Mantıklı.
 


Üst Alt