Galaxy S8 akıllı telefon 29 Mart tarihinde resmi olarak duyurulabilir

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy S8 akıllı telefon 29 Mart tarihinde resmi olarak duyurulabilir
Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S8'in duyurulacağı tarih ile ilgili olarak iddialar gelmeye devam ediyor.



Samsung, şu sıralar büyük bir gizlilik içerisinde yeni amiral gemisi Galaxy S8 üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Çok yakında firmanın hem Galaxy S8 adındaki akıllısını hem de büyük ihtimalle Galaxy S8 Plus adı ile gelecek olan daha büyük bir versiyonu yakında gün yüzüne çıkartabilir.

Geçtiğimiz sene ve daha önceki sene Samsung, Galaxy S modellerinin MWC, Mobil Dünya Kongresi'nde resmi olarak duyurmuştu. Ancak bu sefer böyle olmayacak. Geçtiğimiz gün Samsung Mobile'ın başındaki isi DJ Koh da, Galaxy S8'in MWC 2017'de duyurulmayacağını doğrulamıştı.

Kısa bir süre önce @Ricciolo1 adındaki Twitter kullanıcısı Samsung.'un Galaxy S8 cihazının 29 Mart tarihinde düzenlenecek olan etkinlikte resmi olarak duyurulacağını açıklamıştı. Şimdi de yeni bilgiler paylaşan @Ricciolo1, yine 29 Mart tarihini bir kez daha verirken, Samsung'un ABD ve Avrupa'da farklı ülkelerde düzenleyeceği etkinliklerle Galaxy S8 modelini resmi olarak duyuracağını ifade ediyor.

Bir süredir Samsung'un Galaxy S8 modeline dair bilgiler ve görseller de gelmeye devam ediyor. Son çık görsellerde iki yanı kavisli ekran tasarımı, kaldırılan fiziksel Home butonu ve yüksek ekran / gövde oranı dikkat çekiyor. Üst düzey donanım özellikleri ile gelecek olan Galaxy S8 bu sene firmanın en önemli modellerinden birisi olacak.

Galaxy S8 akıllı telefon 29 Mart tarihinde resmi olarak duyurulabilir
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Kingmortall

Kingmortall

Üye
Gelsin de eger gorsellerdeki gibiyse almak lazim olur [emoji4]

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 


Üst Alt