n00die
Üye
Galaxy S7562 / Galaxy S DUOS - Dual Sim / Çift Hat İST-AVRUPA
Tüm foruma iyi günler dileğimle konuya geçmek istiyorum .
Galaxy S DUOS / S7562 telefon acilen satılıktır , takas için tek şartım telefon + nakittir.
Telefon 28 Aralık 2012 de alınmış olup , garanti belgesi ve faturası elimde bulunmakta.
Kredi kartıyla alındığı için faturanın üst köşesinde zımbalı bir post fişide bulunmakta tarihiyle beraber.
Googleden tüm özelliklerine vs. bakabilirsiniz. Orjinal şarj , usb kablosu vs. bulunmaktadır.
Üzerinde 8 GB Hafıza kartıda ek olarak bulunmakta. İyi bir fiyatta anlaşabilirsek onuda hediye olarak üstünde bırakabilirim. Telefon yaklaşık olarak 5 aylık olup ufak bir darbe sonucu küçük bir yarası bulunmakta . ( Jack girişinin hemen yanında ) . Ayrıca ekranda çizilmeye önlem olarak film de bulunmakta . ( İsteğe göre yenilenebilir. ). Ek aksesuar olarak dış plastik kabıda bulunmakta. ( Ufak bir darbeden sonra akıllandım
). Telefonun ön görünümü siyah olup , arka dış kapağı kapalı lacivert renge sahip. İlgililer bana mesaj yoluyla veya facebook.com/KadrK veya 05310895620 (Vodafone) 05346018409 (Turkcell) yoluyla ulaşabilirler. Yüz yüze olmasını şart koştuğum gibi , yüz yüze telefonu inceleyebilirlerde.
Hepinize iyi forumlar dileği ile.
- Kadir Karabulut .
Galaxy S DUOS / S7562 telefon acilen satılıktır , takas için tek şartım telefon + nakittir.
Telefon 28 Aralık 2012 de alınmış olup , garanti belgesi ve faturası elimde bulunmakta.
Kredi kartıyla alındığı için faturanın üst köşesinde zımbalı bir post fişide bulunmakta tarihiyle beraber.
Googleden tüm özelliklerine vs. bakabilirsiniz. Orjinal şarj , usb kablosu vs. bulunmaktadır.
Üzerinde 8 GB Hafıza kartıda ek olarak bulunmakta. İyi bir fiyatta anlaşabilirsek onuda hediye olarak üstünde bırakabilirim. Telefon yaklaşık olarak 5 aylık olup ufak bir darbe sonucu küçük bir yarası bulunmakta . ( Jack girişinin hemen yanında ) . Ayrıca ekranda çizilmeye önlem olarak film de bulunmakta . ( İsteğe göre yenilenebilir. ). Ek aksesuar olarak dış plastik kabıda bulunmakta. ( Ufak bir darbeden sonra akıllandım
). Telefonun ön görünümü siyah olup , arka dış kapağı kapalı lacivert renge sahip. İlgililer bana mesaj yoluyla veya facebook.com/KadrK veya 05310895620 (Vodafone) 05346018409 (Turkcell) yoluyla ulaşabilirler. Yüz yüze olmasını şart koştuğum gibi , yüz yüze telefonu inceleyebilirlerde. Hepinize iyi forumlar dileği ile.
- Kadir Karabulut .