Galaxy S7 ne zaman ön siparişte?

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy S7 ne zaman ön siparişte?
Aranızda almayı düşünen var mı ciddi anlamda :hmmm


Samsung’un geçtiğimiz gün duyurduğu yeni üst seviye modelleri bugün bir çok ülkede ön siparişe sunuluyor…


Akıllı telefon pazarının lider ismi Samsung, geliştirdiği cihazları ile gündeme gelmeye devam ediyor. Geniş ürün yelpazesi sayesinde kullanıcıların isteklerine karşılık vermeyi başaran firma, pazarda en büyük payı almakta. İspanya’nın Barcelona kentinde düzenlenen Mobil Dünya Konferası’n da yeni amiral gemisi Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge akıllı telefonları resmen duyurdu.



Güney Kore’li firma yeni amiral gemisi Galaxy S7 akıllı telefon ön siparişe ne zaman çıkacağı konusunda bir açıklama geldi. Bu açıklamaya göre Galaxy S7 akıllı telefon, Gear VR sanal gerçeklik gözlük ve 150 $ değerinde 6 adet oyun ile birlikte ön siparişe bu gün başlanıldı.

Galaxy S7 5.1″büyüklüğünde dokunmatik, Galaxy S7 Edge ise 5.5″ büyüklüğünde iki yanı kavisli dokunmatik ekran içeriyor. Ayrıca bu ekranın 2560×1440 piksel çözünürlüğünde Super AMOLED ekran olduğunu da belirtelim. 4GB sistem belleği akıllı telefonlarda yer alırken, ayrıca dahili veri kapasitesi olarak ise 32GB ve 64GB olarak iki farklı versiyon olarak gelmekte.

Yonga seti ise her iki cihazda da farklı pazarlar için Qualcomm Snapdragon 820 ve Samsung Exyns 8890 olarak farklı versiyonlarda yer alacak. 12MP OiS destekli arka kamera ve 5MP ön kamera yeni akıllı telefonlarda bulunurken, ayrıca işletim sistemi Google Android 6.0 Marshmallow olarak belirlenmiş.

Oculus destekli Gear VR ile Galaxy S7 akıllı telefonunu hediye edilen ücretsiz oyunlarla keyfini çıkartacaksınız. Ön sipariş veremeyenler ise 11 Mart tarihinden sonra satın alabilirler.

Galaxy S7 ne zaman ön siparişte? - MaxiCep
 


Üst Alt