Galaxy S7, Cat.12 LTE desteği ile sunulacak

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy S7, Cat.12 LTE desteği ile sunulacak
Samsung’un yeni amiral gemisi hakkında bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor…


Samsung, şu sıralar büyük bir gizlilik içerisinde yeni amiral gemisi modeli Galaxy S7 üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu yeni cihazın üst seviye donanım özellikleri yanı sıra metal kasa tasarımı ile 2016 başlarında Ocak ya da Şubat ayında resmi olarak duyurulması bekleniyor.



Yeni akıllı telefon hakkında bilgiler gelmeye devam ederken, cihaz hakkında gelen bir başka bilgi de Cat.12 LTE desteği içerecek olması.

Samsung’un yeni cihazı iddialara göre farklı pazarlar için farklı yonga setleri ile sunulacak ve bu yonga setleri de Qualcomm Snapdragon 820 ve Samsung Exynos 8890 olacak. Ayrıca Hindistan pazarına da Samsung’un Exynos 7422 yonga seti ile sunulacağına dair bazı bilgiler gelmişti.

Qualcomm Snapdragon 820, Cat.12 LTE desteği sunuyor ve ayrıca Samsung Exynos 8890’ın da aynı desteği vereceği ifade ediliyor. Diğer yonga seti hakkında ise bilgi bulunmuyor.

Ayrıca son dönemde gelen başka bir bilgi de Galaxy S7’nin yeni bir kamera ile sunulacağı şeklindeydi. Bir süre önce Samsung’un 23MP Sony Xperia Z5 kamerasını kullanabileceği kaydedilirken, yeni bazı bilgiler de firmanın 1/2″ sensöre sahip 12MP kamera içerebileceği şeklinde.

Samsung BRITECELL olarak yeni bir markanın başvurusunu gerçekleştirirken, ikinci ihtimal daha yakın olabilir.

Ayrıca mağnezyum alaşım kasa içebileceği kaydedilen Galaxy S7, Force Touch benzeri Clear Touch adındaki teknoloji ile sunulacak.

Galaxy S7, Cat.12 LTE desteği ile sunulacak - MaxiCep
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Sanırım ufaktan Samsung'a geçiş vakti geliyor.
 


Üst Alt