maviejderha99
Üye
-
Konu Sahibi
-
920 diye bir seri yok 920 FQ yani Türkiye telefonudur DemekArkadaşlar yardıma ihtiyacım var Galaxy S6 Alıcam fakat 2 modelin farkları nelerdir aralarında fiyat farkı varda Bunlar ürünün kliksa linkleri:
Sm-920:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız2.119Tl
Sm-920F:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız1.930Tl
Çok Sağolun920 diye bir seri yok 920 FQ yani Türkiye telefonudur Demek
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buyur burdan alabilirsin ben aldım mağazaya gittin zaman 2000 liraya kadar düşebilir gidip bakmalısın mutlaka
rica ederimÇok Sağolun
Özellikleri Yanliş Yazılmış Birisinin İşlemcisi DÜşüktü Diye Biliyorum Pahali Olan İthal DeğilTR ye Özel Cihaz Ayrıca Donanımıda Güzel
OlmazO zaman yakın zamanda bir tanıdığım almanyaya gidecek oradaki media marktan alıp gelicek garantisi burada geçerli olur mu ve media marktaki versiyonunun işlemcisi nasıl linkli bu :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Samsung Bayisinden alırsa ?OlmazAma Kolay Kolayda Bozulmaz
İstediği Yerden Alsın Garantili Sayılmaz Faturası Anca Yurt Dışında İşe Yarar Bozulursa Oraya VerirsnSamsung Bayisinden alırsa ?
Türkiyeden al.kardes ime kapanması filanSamsung Bayisinden alırsa ?
Türkiyeden al.kardes ime kapanması filan
Uğraşma.
Peki söylediklerinizi değerlendiricem.Kliksadan alıcaktım ama ithalatçı firma garantiliymiş, disbritör olanından alıcam onunda fiyatının biraz düşmesini bekleyeceğim. Herşey için teşekkürler.İstediği Yerden Alsın Garantili Sayılmaz Faturası Anca Yurt Dışında İşe Yarar Bozulursa Oraya Verirsn
Kardeş bırak bunları internet den alma vatan pc teknosa bimeks mediamarkPeki söylediklerinizi değerlendiricem.Kliksadan alıcaktım ama ithalatçı firma garantiliymiş, disbritör olanından alıcam onunda fiyatının biraz düşmesini bekleyeceğim. Herşey için teşekkürler.
Peki. Birşey sorucam S6 hoşunuza gittimi +ları ve -leri neler acabaKardeş bırak bunları internet den alma vatan pc teknosa bimeks mediamark
Bu yerlere git samsung türkiye garantilidir
Evet premium cihaz kendisi hoş nedemek ben beğendim .Peki. Birşey sorucam S6 hoşunuza gittimi +ları ve -leri neler acaba
ithalatçı firmaOlanlar Daha Ucuzdur 300 400 TL Var Nokia Harici Tüm Markalarda Öyle Birde Apple Galiba Ucuz Ama Mahalle Dükkanına Veriyosun Bildiğin Cihazi Ama Büyük Yerlerden Alırsan Fazla Para Verip Garntisi Filan Direk Samsung Bakıyo Yetkili var Muhatabın Oluyo Bizim Kuzenin S4 e Lolipop Atacaktı İthalatçi Root Yani OZ aman Daha Gelmemişti Adama Garanti Dişi Kalmıyomu Diyosun Adam Susuyo Düşün Kendi Servisi Cihazi Rootluyo Üstüne 35 TLde Para Alıyo Öyle Bi Garantiye Bakan Servis Düşün AmaMağazadan Alsak Böyle Bişey Teklif Dahi EdemezlerPeki söylediklerinizi değerlendiricem.Kliksadan alıcaktım ama ithalatçı firma garantiliymiş, disbritör olanından alıcam onunda fiyatının biraz düşmesini bekleyeceğim. Herşey için teşekkürler.
Yorumunuz için teşekkürlerEvet premium cihaz kendisi hoş nedemek ben beğendim .
+ları -leri bilemem şarj i pek fazla dayanmıyor normal kullanımda akşam yaparsın ama sık kullanımda 3 4 saat de bitiyor donma kasma yok akıcı halde sade hoş
Rica ederimYorumunuz için teşekkürlerSanırım konuyu artık kapatabilirim.
O zaman Vatan mediamarkt vs. yerlerde fiyatının biraz düşmesini bekliyeyim :/ithalatçı firmaOlanlar Daha Ucuzdur 300 400 TL Var Nokia Harici Tüm Markalarda Öyle Birde Apple Galiba Ucuz Ama Mahalle Dükkanına Veriyosun Bildiğin Cihazi Ama Büyük Yerlerden Alırsan Fazla Para Verip Garntisi Filan Direk Samsung Bakıyo Yetkili var Muhatabın Oluyo Bizim Kuzenin S4 e Lolipop Atacaktı İthalatçi Root Yani OZ aman Daha Gelmemişti Adama Garanti Dişi Kalmıyomu Diyosun Adam Susuyo Düşün Kendi Servisi Cihazi Rootluyo Üstüne 35 TLde Para Alıyo Öyle Bi Garantiye Bakan Servis Düşün AmaMağazadan Alsak Böyle Bişey Teklif Dahi Edemezler
Vatan pc den 2000 tl den alırsın tahminimce mağazaya gidersen fiyat düşüyor ben s6 yi alırken 2500 du mağazaya gittim 2300 e aldimO zaman Vatan mediamarkt vs. yerlerde fiyatının biraz düşmesini bekliyeyim :/
Zaten Çıktığı Gibi Gidip Almamak En İyisi Zamanında S4 2.200 TL İdi Şimdi 950 TLO zaman Vatan mediamarkt vs. yerlerde fiyatının biraz düşmesini bekliyeyim :/
Note 5 Filanda Çıktı Bayaği Düşecektir FiyatlariVatan pc den 2000 tl den alırsın tahminimce mağazaya gidersen fiyat düşüyor ben s6 yi alırken 2500 du mağazaya gittim 2300 e aldim
Ben aldıktan sonra 2200 e düştü mağazaya gidersen tahminimce 2000 teye alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?