Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon TavsiyesiGalaxy S6 Kaç Model?
Sponsorlu Bağlantılar
Samizel Destan
Üye
Konu Sahibi
Galaxy S6 Kaç Model?
Elimde S5 var ve bunu aldigimda farkli farkli modelleri oldugunu bilmiyordum ve banadan G900H 3G olan modeli denk geldi. Şimdi S6 alacağım ve almadan önce hangi modelini almaliyim en iyi olan modeli hangisi acaba?
mesutgaga
Üye
s6 edge daha iyi s6 dan
teknolojibaronu
Üye
Eskisi gibi işlemci ayrımı yok tek bir model var oda S6 ile Edge'i.
byAndroid
Üye
Aynen Snapdragon kullanmadığı için tek çeşit olması lazım eyxnos 74.. Bişeyli. S6 al ama ucuzlayinca
mesutgaga
Üye
antutu da s6 edge s6 dan 5 bin puan fazla sonuç aldı. ve s6 edge in dizaynı s6 ya göre daha hoş. ekranın kavisli olması yani
Teknolojiden telefonlardan anlamiyorsun s6 edge daha iyi diyorsun neye gore kime gore daha iyi kardes aralarinda fark neredeyse yok edge performans bakimindan s6 nin birebir aynisi ve ismini yanindaki kavisli ekrandan aliyor edge s6 nin aynisi ve antutuyada inanmayin hepsi para verip ayarlariyla oynatiyorlar
S5 in snapdragonlu en az 6-7 cesit modeli var. Sadece islemciye gore farkli model cikarmiyorlar. Ulke ulke farkli model oluyor. Mesela bende S5 G900H Kazakistan icin cikartilan model. Turkiye icin cikarilani normalde G900FQ
Teknolojiden telefonlardan anlamiyorsun s6 edge daha iyi diyorsun neye gore kime gore daha iyi kardes aralarinda fark neredeyse yok edge performans bakimindan s6 nin birebir aynisi ve ismini yanindaki kavisli ekrandan aliyor edge s6 nin aynisi ve antutuyada inanmayin hepsi para verip ayarlariyla oynatiyorlar
Ucuzlayincaya kadar S7 cikar. Edge nin sadece kavisli ekranindan baska farki yoksa eger normal S6 almayi dusunuyorum.
Az önce SamMobile de Galaxy S6'nın G920F ve G920I diye iki modelini ve Galaxy S6 Edge nin G920F ve G920I diye iki modelini gördüm bu F ve I arasında ki farklar nelerdir?
hikmet366
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ben bu modelini alicam 920 f
byAndroid
Üye
2-3 aya fiyatı düşer. Cebini düşünürsen bekle param var dersen hemen alabilirsin
mesutgaga
Üye
s6 edge in s6 ya işlemci olarak bir üstünlüğü yok sadece ekran olarak bir üstünlüğü var. para verip antutu puanlarıyla oynanması samsung adına çıkmış bir söylentiden ibaret
Bende acayip bi merak var o yuzden beklemem biraz zor Bu arada elimde ki S5 i satmayi dusunuyorum. Ortalama 4 ay falan oldu alali faturasi garantisi kutusu kulakligi vs. Herseyi tam. Ekranina aldigimda ne olur ne olmaz diye 30 lira verip kirilmaz cam yapistirdim ve surekli şeffaf kilifla kullandim. Yani cizik vs. Hicbir sey yok sifir gibi. Almak isteyenler varsa diye soyluyorum.
s6 edge in s6 ya işlemci olarak bir üstünlüğü yok sadece ekran olarak bir üstünlüğü var. para verip antutu puanlarıyla oynanması samsung adına çıkmış bir söylentiden ibaret
Bu telefonlar genelde birkaç farklı varyantlarda çıkıyorlar. Tavsiyem cihazı almadan evvel sadece birkaç dakika ayırarak, model kodunu internetten arayın alacağınız modelin teknik detaylarının tümünü oradan bulabilirsiniz.
Elimde S5 var ve bunu aldigimda farkli farkli modelleri oldugunu bilmiyordum ve banadan G900H 3G olan modeli denk geldi. Şimdi S6 alacağım ve almadan önce hangi modelini almaliyim en iyi olan modeli hangisi acaba?