nikenroll.kz
Üye
-
Konu Sahibi
-
garantisi olmasa bile yetkili servise vermek daha mantıklı cihazı tamamen pert etme ihtimalleri de varKablosuz şarj cihazı yok. Telefoncuyamı götürsem?
Eğer sarj biterek bu duruma geldi ise büyük ihtimalle şarj portu(usb)Ok.
Sizce sorun donanımdan mı? Yazılımdan mı?
2 saattir deniyorum Olmuyor.ses kısma +power tusuna 7 saniye basılı tut teelefon kendini yediden başlatacak
2 saattir deniyorum Olmuyor.
Yarın telefonu aldığım yere götüreceğim. Babam telefonun kutusunu lazım olmaz diye atmış. Sorun olurmu ki?
Arkadaşlar ilgilendiğiniz için teşekkürler.
2 saattir uğraşıyorum az önce açıldı. Power butonuna bas-bırak bas-bırak yaptım açıldı. Usb portunda da sorun yok. Durup dururken niye böyle yaptı ki.
Tekrardan hepinize teşekkür ederim. Iyi akşamlar.
Garantisi varmıydı?? Ben anlamamıştım niye öyle olduğunu. Telefon kendiliğinden açılmıştı.şu anda aynı sorunu bende s6 edge de yaşıyorum telefonu şarja takdığımda şarj ekranı bile gelmiyo. led ışık falan da yanmıyo bas çek yaptım gene bişey yok nasıl düzelticem ben bunu yaa.
şuan aynısı bana da oldu hiçbir şeyi yoktu telefonun gece şarja takıp yattım sabah uyandıgımda telefon acılmadı baay süre baska sarj aletiyle prize taktım hala olmadı üstteki dediklerinizide denedim bişey olmadı napcam ben ya
aynı sorun bende de oldu telefonun şarjı bittiği için kapanmıştı ben de şarja taktım bir süre sonra geldiğimde açma tuşuna bastım şarjı 82 gösterdi sonrasında basılı tutmama rağmen açılmadı şimdi ise şarja taktığımda ışık bile yanmıyor alalı 4 sene olmuştu
aynı sorun su an bende de oldu gece sarja takıp kapatıp yattım sabah sarj led ekran yesıl yanıyordu sarjdan cıkarıp acmak ıstedıgımde acılmadı tekrar sarja taktım hıc bı sekılde tepkı vermıyor acılmıyorda
Telefon tepki vermiyor , sarja takiyorum olmuyor, format atıyorum gene olmuyor, sarja takınca ışık yanadır ama artık yanmiyor, kelebekle bataryası doldurmaya çalıştım batarya doldu ama gene telefon açılmıyor ne yazıkki garantiside yokk ne yapmalıyım acil cevappp
[/QUOTE
çözüm bulabildiniz mi? Şuan tam olarak aynı durumu ben de yaşıyorum da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?