Haber Galaxy S6 5.1.1 Fransa için Hazır

Konu Sahibi
Galaxy S6 5.1.1 Fransa için Hazır
Samsung geçtiğimiz günlerde Android 5.1.1 güncellemesini yayınlayacağını açıklamıştı, Fransa yazılımı şuan sammobile'a yükleniyor henüz mevcut değil. Ancak 5.0.1 ile %80 civarında izleyen RAM kullanımı güncelleme sonrasında cihaz başladığında %50 seviyelerine inmiş vaziyette. Kameraya RAW modu ve misafir modu gibi özellikler gelmiş ve genel olarak da iyileştirmeler mevcut, uygulamalar artık alfabeye göre gruplandırılabiliyor. Güncelleme 623 mb civarında.

Sanmam o kadar sürmez en fazla 1 ay diye düşünüyorum çünkü amiral s6 yada geç vermezler heralde

Tepkiler: Silinen üye 2362831

alical33

Üye
ingiltere sürümünü yükledim şu an açılıyor cihaz kullandıktan sonra bilgi veririm

Tepkiler: Bahadir_fb

alical33

Üye
Benim de fq yükledim sorun yok şu anda ama ram kullanımında herhangi bi degisiklik yok efektler biraz hızlanmis gibi geldi hepsi o bide yeni özellikler işte

alical33

Üye
Var türkçe dil de şu an mobilden giriyorum sammobile da zaten gir sammobile a üye ol firmaware bölümüne gir aramaya s6 için g920f edge için g925f yaz 5.1.1 sürümünü bul indir odinle flaşla bu kadar

Var türkçe dil de şu an mobilden giriyorum sammobile da zaten gir sammobile a üye ol firmaware bölümüne gir aramaya s6 için g920f edge için g925f yaz 5.1.1 sürümünü bul indir odinle flaşla bu kadar

yukledim sorun gorunmuyor ram da 75 civarında dolasıyor

Tepkiler: alical33

alical33

Üye
tw olduğu sürece ram sıkıntı olacak heralde geçenlerde bi rom yükeldim 1.4 gb boş ram kalıyordu ama edge ekranı falan her şeyi kaldırmış adam ne anladım öyle telefondan

tw olduğu sürece ram sıkıntı olacak heralde geçenlerde bi rom yükeldim 1.4 gb boş ram kalıyordu ama edge ekranı falan her şeyi kaldırmış adam ne anladım öyle telefondan
Ram sıkıntı yaratmıyor ki niye bu kadar dert ediyorsunuz? Kasma filan mı yapıyor cihazınız ?

alical33

Üye
Ram sıkıntı yaratmıyor ki niye bu kadar dert ediyorsunuz? Kasma filan mı yapıyor cihazınız ?
kasma falan bi sorun yokda oyun oynarken mesela whatsapp dan mesaj geliyor 2 dk mesaj yazıyorum görev yöneticisinden oyunu geri açınca çoğu zaman oyun yeniden başlıyor mesela kaldığı yerden devam etmiyor chrome da aynı şekilde sayfayı yeniden yüklüyor geri açınca

Tepkiler: byAndroid ve Bahadir_fb
WhatsApp için Floating mesaj uygulaması var onu kullanabilirsin oyundan çıkmadan yazarsın mesajını

alical33

Üye
çözüm bulunuyor elbet de ben kendim değil telefon çözsün istiyorum
ama bu messenger da ki baloncuk olayı galiba eğer öyleyse gerçekten iyi yükleyip deneyeyim

çözüm bulunuyor elbet de ben kendim değil telefon çözsün istiyorum
ama bu messenger da ki baloncuk olayı galiba eğer öyleyse gerçekten iyi yükleyip deneyeyim
Aynen öyle yani Normalde sorunun olmasada yukleyebilirsin
Plus sürümü webde mevcut bulamazsan pm atarsın.