gunesinoglu
Üye
Tabiki şuanda s4 yerine note 3 almak mantıklı, daha ileri teknolojiSen Note 3 almakla çok iyi yaptın mesela. Hatta şuan dahi biri samsung alacak olsa ben S4 değil Note 3 öneririm. Bence çok daha mantıklı.
Tabiki şuanda s4 yerine note 3 almak mantıklı, daha ileri teknolojiSen Note 3 almakla çok iyi yaptın mesela. Hatta şuan dahi biri samsung alacak olsa ben S4 değil Note 3 öneririm. Bence çok daha mantıklı.
Tabiki şuanda s4 yerine note 3 almak mantıklı, daha ileri teknoloji
S5 yerine Note 3 diyecektim. 
Nazar değmesin benim canavarımaSen Note 3 almakla çok iyi yaptın mesela. Hatta şuan dahi biri samsung alacak olsa ben S5 değil Note 3 öneririm. Bence çok daha mantıklı.

Herşeyiyle harika ? Hiçbir cihaz herşeyiyle harika değildir. Mutlaka bir eksiği kusuru vardır. Öyle birşey olsa yeni modele ne koyacaklar ? Bir şeyi eksik yapıp üst modelde onu tamamlarlar.Her şeyiyle harika bir cihaz kalp sensörü tarihte bir ilk ilklerin firması samsung iyi reklam sözü oldu![]()
Bence herşeyiyle harika olan cihazlarda var. Mesela Galaxy S bence herşeyiyle harikaydı param olsa ilk çıktığı zaman alacaktımHerşeyiyle harika ? Hiçbir cihaz herşeyiyle harika değildir. Mutlaka bir eksiği kusuru vardır. Öyle birşey olsa yeni modele ne koyacaklar ? Bir şeyi eksik yapıp üst modelde onu tamamlarlar.

Samsung olunca millete zıt gidiyorBence herşeyiyle harika olan cihazlarda var. Mesela Galaxy S bence herşeyiyle harikaydı param olsa ilk çıktığı zaman alacaktım
Sakin![]()
Samsung olunca millete zıt gidiyor![]()
Sen ne ara Nexus 5 almışsınNe alakası var? Bu cihazda iş yok. Note 3'e bu yorumları yapmadım ben. Bak Note 3 konularına. Neyse onu söylüyoruz.
Yukarıda da yazmışsın, ilklerin telefonu, diye. Gereksiz özellikleri var. Ondan bundan çekmiş, doldurmuş. Ortada bir şey yok. Touchwiz/2GB Ram/Knox zaten işi batırıyor. Tasarımı vs hadi saymıyorum sonuçta kişiye göre değişir. =P
Uzun zamandır girmiyorum galiba buralara
Hayırlı olsun 
Sen ne ara Nexus 5 almışsınUzun zamandır girmiyorum galiba buralara
Hayırlı olsun
![]()

kişisel görüş tabi bizim ülkemizde ne kadar gereksiz denilsede yurt dışında gayet tutan ve 1. cihazlar teknoloji böyle markalar olmadığı sürece donanımdan ibaret.Knox'u öyle bir anlatmışlar ki siz ve sizin gibi düşünenlere knox işim ve özelim gibi bir uygulama bu süper bir yazılımsal özellik appledaki cydia nasıl garanti bozuyorasa buda bozabilir zorunluluk yok.Ayrıca Cydia bu kadar az tepki çekerken herkesin gelipte knox gibi tek cihazı 2 farklı şekilde kullanmak gibi bir güzelliği samsung kullanmayanların olayö çarpıtması olarak görüyorum.Ne alakası var? Bu cihazda iş yok. Note 3'e bu yorumları yapmadım ben. Bak Note 3 konularına. Neyse onu söylüyoruz.
Yukarıda da yazmışsın, ilklerin telefonu, diye. Gereksiz özellikleri var. Ondan bundan çekmiş, doldurmuş. Ortada bir şey yok. Touchwiz/2GB Ram/Knox zaten işi batırıyor. Tasarımı vs hadi saymıyorum sonuçta kişiye göre değişir. =P
Download mod a knox u silip SECURITY yazmak samsung için hiçte zor değil.Yanlış görüyorsun. =P Cydia ile Knox'u aynı kefeye koydun ya.
Download mod a knox u silip SECURITY yazmak samsung için hiçte zor değil.
Neyse
İleride Google da mutlaka işim özelim diye bir uygulama koyacaktır.Neyseİleride Google da mutlaka işim özelim diye bir uygulama koyacaktır.
Tabi yapma demedim zatenO zaman ona da eleştiri yaparım.

