Galaxy S5 tüm detayları ile karşınızda: 5.1 inç ekran, Snapdragon 801, 16MP kamera ve daha fazlası

Sponsorlu Bağlantılar

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Sen Note 3 almakla çok iyi yaptın mesela. Hatta şuan dahi biri samsung alacak olsa ben S4 değil Note 3 öneririm. Bence çok daha mantıklı.
Tabiki şuanda s4 yerine note 3 almak mantıklı, daha ileri teknoloji

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Ram bataryayı beğenmedim

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Her şeyiyle harika bir cihaz kalp sensörü tarihte bir ilk ilklerin firması samsung iyi reklam sözü oldu :D

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
bana göre s5 tasarım olarak kötü (beğenen de olabilir eyvallah derim) ; yazılımssal olarak gereksiz bir dünya şeyle doldurulmuş. suya ve toza karşı (buraya dikkat) dayanıklı olması artı bir durum ; ancak bazı arkadaşlar su geçirmez diye düşünüyorlar samsungun s5 de almış olduğu sertifikayı iyi inceleyin zaten samsungun kendisi bile sakın havuza telefonla girmeye kalkmayın diye uyardı! en basit örneği eğer merak ediyorsanız xperia z1 de kullanılan (su geçirmemezlilik) sertifika ile s5 de kullanılan sertifikayı karşılaştırabilirsiniz.. Son olarak yeni toucwiz arayüzüne değinmek istiyorum ; gene rehbere geç giren ve sağdan sola geçerken takılan bir toucwiz gördüm dh.den mesut çevik in yapmış olduğu incelemede.
sonuç: bana göre yeni telefon alacak ve samsung dan vazgeçmeyecek arkadaşlar note3 tercih etmeli......

• Beğen
Tepkiler: 0MG90, Burak Altun ve Invoke
Burak Altun

Burak Altun

Üye
Her şeyiyle harika bir cihaz kalp sensörü tarihte bir ilk ilklerin firması samsung iyi reklam sözü oldu :D
Herşeyiyle harika ? Hiçbir cihaz herşeyiyle harika değildir. Mutlaka bir eksiği kusuru vardır. Öyle birşey olsa yeni modele ne koyacaklar ? Bir şeyi eksik yapıp üst modelde onu tamamlarlar.

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve gunesinoglu
The Shadow

The Shadow

Üye
Herşeyiyle harika ? Hiçbir cihaz herşeyiyle harika değildir. Mutlaka bir eksiği kusuru vardır. Öyle birşey olsa yeni modele ne koyacaklar ? Bir şeyi eksik yapıp üst modelde onu tamamlarlar.
Bence herşeyiyle harika olan cihazlarda var. Mesela Galaxy S bence herşeyiyle harikaydı param olsa ilk çıktığı zaman alacaktım :ehe

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
  • Beğen
Tepkiler: The Shadow
Invoke

Invoke

Üye
Samsung olunca millete zıt gidiyor ;)

Ne alakası var? Bu cihazda iş yok. Note 3'e bu yorumları yapmadım ben. Bak Note 3 konularına. Neyse onu söylüyoruz.

Yukarıda da yazmışsın, ilklerin telefonu, diye. Gereksiz özellikleri var. Ondan bundan çekmiş, doldurmuş. Ortada bir şey yok. Touchwiz/2GB Ram/Knox zaten işi batırıyor. Tasarımı vs hadi saymıyorum sonuçta kişiye göre değişir. =P

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun ve The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
Ne alakası var? Bu cihazda iş yok. Note 3'e bu yorumları yapmadım ben. Bak Note 3 konularına. Neyse onu söylüyoruz.

Yukarıda da yazmışsın, ilklerin telefonu, diye. Gereksiz özellikleri var. Ondan bundan çekmiş, doldurmuş. Ortada bir şey yok. Touchwiz/2GB Ram/Knox zaten işi batırıyor. Tasarımı vs hadi saymıyorum sonuçta kişiye göre değişir. =P
Sen ne ara Nexus 5 almışsın :) Uzun zamandır girmiyorum galiba buralara :D Hayırlı olsun :)

• Beğen
Tepkiler: Invoke
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye

kişisel görüş tabi bizim ülkemizde ne kadar gereksiz denilsede yurt dışında gayet tutan ve 1. cihazlar teknoloji böyle markalar olmadığı sürece donanımdan ibaret.Knox'u öyle bir anlatmışlar ki siz ve sizin gibi düşünenlere knox işim ve özelim gibi bir uygulama bu süper bir yazılımsal özellik appledaki cydia nasıl garanti bozuyorasa buda bozabilir zorunluluk yok.Ayrıca Cydia bu kadar az tepki çekerken herkesin gelipte knox gibi tek cihazı 2 farklı şekilde kullanmak gibi bir güzelliği samsung kullanmayanların olayö çarpıtması olarak görüyorum.

Invoke

Invoke

Üye
Yanlış görüyorsun. =P Cydia ile Knox'u aynı kefeye koydun ya.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve Burak Altun
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Tartışma ortamı yaratmayalım arkadaşlar. Mesajları sildim. Lütfen devam etmeyin aksi halde ceza alabilirsiniz. Keyifli forumlar.

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun ve The Shadow

Üst Alt